Sistem Logitech G PRO X 2'yi hoparlör olarak görüyor

Juzk

Kilopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 2 gün önce Logitech G PRO X 2 satın aldım. Ürün iyi hoş ama bilgisayarım kulaklık olarak görmüyor. Hoparlör olarak görüyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. Bu sorunu yaşayan var mı? Duruma göre iade edeceğim çünkü.

Realtek kuruluysa hoparlör görüyor aslında kulaklığın da o. Sadece ismi hoparlör.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. 2 gün önce Logitech G PRO X 2 satın aldım. Ürün iyi hoş ama bilgisayarım kulaklık olarak görmüyor. Hoparlör olarak görüyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. Bu sorunu yaşayan var mı? Duruma göre iade edeceğim çünkü.
Normal.

bu şekilde kullanmalı mıyım yoksa ürünü geri mi göndermeliyim?

normal derken hocam bu şekilde mi olmalı.
Bende denemek için kullanmistim tam hatırlamıyorum nasıldi bende ama İnternette mesala fotoğraf buldum adamdada hoparlör olarak gözüküyor, fotosunu atiyim bak

RDT_20250316_1427541681955454345699330.png

Bazı kulaklıklar öyle.

Bu şekilde kullanmalı mıyım yoksa ürünü geri mi göndermeliyim?

Normal derken hocam bu şekilde mi olmalı.

Sadece isim yani değiştirebilirsiniz onu da tam olarak bilmiyorum öylece kullanın derim.

Bende denemek için kullanmistim tam hatırlamıyorum nasıldi bende ama İnternette mesala fotoğraf buldum adamdada hoparlör olarak gözüküyor, fotosunu atiyim bak

Eki Görüntüle 2446968

Bazı kulaklıklar öyle.
Teşekkür ederim hocam benim merak ettiğim şey bu kulaklık herkeste böyle mi yoksa bana özel bir şey mi ona göre değişim isteyeceğim

Teşekkür ederim hocam benim merak ettiğim şey bu kulaklık herkeste böyle mi yoksa bana özel bir şey mi ona göre değişim isteyeceğim

Merhaba kulaklıktan memnun musunuz?
Rekabetçi oyunlarda ses kasarken, hikayeli oyunlardaki atmosferi, müzik film vs. iyi mi?
Ben de almayı düşünüyorum ama çok yorum yok açıkçası. Bir de kulaklığın pedleri geniş ve derin mi benim kulaklarım sığmayınca ağrı yapıyor. Hoparlöre değmesin yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı