Normal.Arkadaşlar öncelikle merhaba. 2 gün önce Logitech G PRO X 2 satın aldım. Ürün iyi hoş ama bilgisayarım kulaklık olarak görmüyor. Hoparlör olarak görüyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. Bu sorunu yaşayan var mı? Duruma göre iade edeceğim çünkü.
bu şekilde kullanmalı mıyım yoksa ürünü geri mi göndermeliyim?Realtek kuruluysa hoparlör görüyor aslında kulaklığın da o. Sadece ismi hoparlör.
normal derken hocam bu şekilde mi olmalı.Normal.
Bende denemek için kullanmistim tam hatırlamıyorum nasıldi bende ama İnternette mesala fotoğraf buldum adamdada hoparlör olarak gözüküyor, fotosunu atiyim bakbu şekilde kullanmalı mıyım yoksa ürünü geri mi göndermeliyim?
normal derken hocam bu şekilde mi olmalı.
Bu şekilde kullanmalı mıyım yoksa ürünü geri mi göndermeliyim?
Normal derken hocam bu şekilde mi olmalı.
Teşekkür ederim hocam benim merak ettiğim şey bu kulaklık herkeste böyle mi yoksa bana özel bir şey mi ona göre değişim isteyeceğimBende denemek için kullanmistim tam hatırlamıyorum nasıldi bende ama İnternette mesala fotoğraf buldum adamdada hoparlör olarak gözüküyor, fotosunu atiyim bak
Eki Görüntüle 2446968
Bazı kulaklıklar öyle.
Teşekkür ederim hocam benim merak ettiğim şey bu kulaklık herkeste böyle mi yoksa bana özel bir şey mi ona göre değişim isteyeceğim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.