Qnatshen Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar son 2 3 haftadır mavi ekran alıyorum, aşağıya minidump dosyalarını paylaştım. 012621-10203-01.zip Not bilgisayardan çok anlamam
Arkadaşlar son 2 3 haftadır mavi ekran alıyorum, aşağıya minidump dosyalarını paylaştım. 012621-10203-01.zip Not bilgisayardan çok anlamam
Çözüm Ma'at 8 Şubat 2021 Qnatshen dedi: Bu arada mavi ekranı sadece bilgisayarı açarken yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı. Hızlı Başlat özelliğini kapatın. Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma - Technopat Ek olarak dosyalar erişime kapalı, herkese açık olarak düzenleyin. Mesajınızı düzenleyince bildirim gelmiyor, o nedenle kusura bakmayın.
Qnatshen dedi: Bu arada mavi ekranı sadece bilgisayarı açarken yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı. Hızlı Başlat özelliğini kapatın. Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma - Technopat Ek olarak dosyalar erişime kapalı, herkese açık olarak düzenleyin. Mesajınızı düzenleyince bildirim gelmiyor, o nedenle kusura bakmayın.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 5 Şubat 2021 #2 Her şeyden önce Memtest86 ile test yapın. Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın, WHQL sertifikalı güncel bir sürüm kurun. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Artı 0 Eksi
Her şeyden önce Memtest86 ile test yapın. Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın, WHQL sertifikalı güncel bir sürüm kurun. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
KS KS Qnatshen Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #3 Ma'at dedi: Her şeyden önce Memtest86 ile test yapın. Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın, WHQL sertifikalı güncel bir sürüm kurun. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Genişletmek için tıkla... WHQL sertifikası nedir? Artı 0 Eksi
Ma'at dedi: Her şeyden önce Memtest86 ile test yapın. Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın, WHQL sertifikalı güncel bir sürüm kurun. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Genişletmek için tıkla... WHQL sertifikası nedir?
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Şubat 2021 #4 Qnatshen dedi: WHQL sertifikası nedir? Genişletmek için tıkla... Windows Hardware Quality Labs demek. Microsoft tarafından onaylı sürücüler, sorun çıkarma olasılığı düşük. Artı 0 Eksi
Qnatshen dedi: WHQL sertifikası nedir? Genişletmek için tıkla... Windows Hardware Quality Labs demek. Microsoft tarafından onaylı sürücüler, sorun çıkarma olasılığı düşük.
KS KS Qnatshen Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #5 Samotne Ciasteczka dedi: Windows Hardware Quality Labs demek. Microsoft tarafından onaylı sürücüler, sorun çıkarma olasılığı düşük. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım Gigabyte 1660 Super, rica etsem link atar mısın? Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Windows Hardware Quality Labs demek. Microsoft tarafından onaylı sürücüler, sorun çıkarma olasılığı düşük. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım Gigabyte 1660 Super, rica etsem link atar mısın?
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Şubat 2021 #6 GeForce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Buyur. Artı 0 Eksi
GeForce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Buyur.
KS KS Qnatshen Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #7 Samotne Ciasteczka dedi: GeForce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Buyur. Genişletmek için tıkla... GeForce Experience'den yüklersem kaldırmama gerek kalır mı? Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: GeForce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Buyur. Genişletmek için tıkla... GeForce Experience'den yüklersem kaldırmama gerek kalır mı?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 5 Şubat 2021 #8 En sağlıklısı DDU ile kaldırmak. Böylelikle eski sürücüye dair kalıntı kalmamış olur. Artı 0 Eksi
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Şubat 2021 #9 Qnatshen dedi: GeForce Experience'den yüklersem kaldırmama gerek kalır mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırıp tekrar kurar mısınız? Temiz kurulum lazım sorunu çözmeniz için. Eski sürücü kalıntısı kalmamalı. Artı 0 Eksi
Qnatshen dedi: GeForce Experience'den yüklersem kaldırmama gerek kalır mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırıp tekrar kurar mısınız? Temiz kurulum lazım sorunu çözmeniz için. Eski sürücü kalıntısı kalmamalı.
KS KS Qnatshen Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #10 Samotne Ciasteczka dedi: Kaldırıp tekrar kurar mısınız? Temiz kurulum lazım sorunu çözmeniz için. Eski sürücü kalıntısı kalmamalı. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaptım ve hata almadım şimdiye kadar almam lazımdı teşekkürler. Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Kaldırıp tekrar kurar mısınız? Temiz kurulum lazım sorunu çözmeniz için. Eski sürücü kalıntısı kalmamalı. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yaptım ve hata almadım şimdiye kadar almam lazımdı teşekkürler.