Çözüldü Sistem mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
O halde birkaç gün daha bekleyin. Yine hata alırsanız yeni dosyaları paylaşın. Almazsanız belirtin. Ek olarak MSI Afterburner'ın, BattlEye'ın ve oyun kolunun (emülatör de olabilir) da ufaktan sıkıntı çıkardığı görülmekte. İsterseniz kaldırın, oyun kolu varsa çıkarın.

O halde birkaç gün daha bekleyin. Yine hata alırsanız yeni dosyaları paylaşın. Almazsanız belirtin. Ek olarak MSI Afterburner'ın, BattlEye'ın ve oyun kolunun (emülatör de olabilir) da ufaktan sıkıntı çıkardığı görülmekte. İsterseniz kaldırın, oyun kolu varsa çıkarın.
PES oynadığım için olabilir. Mavi ekran yersem söylerim. Yarın yine Memtest yapacağım.

Merhaba, bugün yine mavi ekran aldım.

Bu arada mavi ekranı sadece bilgisayarı açarken yaşıyorum.

Yanlış paylaşmışım pardon.

Çözüm
Anlaşıldı. Hızlı Başlat özelliğini kapatın.
Ek olarak dosyalar erişime kapalı, herkese açık olarak düzenleyin.

Mesajınızı düzenleyince bildirim gelmiyor, o nedenle kusura bakmayın.
Kapattıktan sonra yeniden başlatıp açayım mı yoksa öyle mi kalsın?
Anlaşıldı. Hızlı Başlat özelliğini kapatın.
Ek olarak dosyalar erişime kapalı, herkese açık olarak düzenleyin.

Mesajınızı düzenleyince bildirim gelmiyor, o nedenle kusura bakmayın.
Şimdi oldu mu?

Fark etmez. Bilgisayarı kapatıp açınca etkisini gösterecek. Yani bu özelliği kapattıktan sonra günlük işlerinizi devam ettirebilir, sonrasında kapatabilirsiniz. Bir sıkıntı olmaz.
Şimdi oldu mu?
İlk mesajımda belirttiğim gibi tekrardan DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp başka sürüm kurun.
Ayrıca MSI Afterburner'ı kaldırın.

Fark etmez. Bilgisayarı kapatıp açınca etkisini gösterecek. Yani bu özelliği kapattıktan sonra günlük işlerinizi devam ettirebilir, sonrasında kapatabilirsiniz. Bir sıkıntı olmaz.

Bunu kapatınca ne oluyor? Bilgisayarı kapatıp açtım, bir şey değişmedi.

MSI Afterburner'i kaldırdım, hangi sürümü önerirsiniz?
Bu işlemlerden sonra mavi ekran yersem yazarım, teşekkürler.

Bunu kapatınca ne oluyor? Bilgisayarı kapatıp açtım, bir şey değişmedi.
Bu özellik açık iken bilgisayarı kapattığınızda daha hızlı açılması için önceki oturumdan bazı bilgileri kaydediyor. Açılırken sorun yaşanıp yeniden başlatılınca bir sıkıntı olmaması gibi durumlara neden olabiliyor. Bir şey değişmedi derken tekrar mı mavi ekran aldınız?

MSI Afterburner'i kaldırdım, hangi sürümü önerirsiniz?
457.51 sürümü olabilir.

Bu özellik açık iken bilgisayarı kapattığınızda daha hızlı açılması için önceki oturumdan bazı bilgileri kaydediyor. Açılırken sorun yaşanıp yeniden başlatılınca bir sıkıntı olmaması gibi durumlara neden olabiliyor. Bir şey değişmedi derken tekrar mı mavi ekran aldınız?

457.51 sürümü olabilir.
Mavi ekran almadım. Ben programlar falan kendiliğinden açılmayacak sanmıştım, o yüzden sordum.

Bunlardan sonra mavi ekran alırsam yine yazarım, teşekkürler.

Merhaba. Mavi ekran almadım ama CS:GO'da FPS düşüşü yaşadım. Dün normalken bugün 60 FPS düştüğünü gördüm. Dünden farklı yaptığım şey GTA Vice City yüklemek oldu. Oyunu açınca bir şey daha yüklememi istedi, bu yüzden midir veya başka bir şeyden mi?
Bu arada GTA 5'te FPS'im hala aynı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı