System product name kısmında parantez içindeki modele benzer bir şey yazması lazım. Regedit üzerinden bunun adını değiştirebiliyorsun da. Bulmaya çalıştığımız anakart resmi adı değil model adı. (Son görüntüdeki gibi. Senin model adın ne ise artık)Düzelmedi hocam. Nasıl düzelsin. Ben zaten biliyorum anakartın modelini. Ama neden belirttiğimiz yerlerde herkesin modeli yazarken benim yazmıyor ? Format işi çözer mi ?
Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? Bilgi aktarır mısınız ?Hocam aynı anakartı kullanıyorum şimdi farkettim aynı sorun bende de var dediklerinizin hepsinde System Product Name yazıyor.Eki Görüntüle 1347658Eki Görüntüle 1347659
1 ay oldu aynı şekilde benimki de hazır sistem fakat ben sonradan kendim Windows 11 kurdum format ile (Windows 10 deneme sürümü ile gelmişti.)Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? Bilgi aktarır mısınız ?
Bu işte bir iş mi var acaba ? Bende de win10 deneme sürümüyle geldi. Key alıp etkinleştirdim. @Clebris bu işi araştıralım hocam.1 ay oldu aynı şekilde benimki de hazır sistem fakat ben sonradan kendim Windows 11 kurdum format ile (Windows 10 deneme sürümü ile gelmişti.)
Bu işte bir iş mi var acaba? Bende de Windows 10 deneme sürümüyle geldi. Key alıp etkinleştirdim. @Clebris bu işi araştıralım hocam.
İnanmıyorum. Ben de İtopya.Nereden almıştınız sistemi? Ben İtopya'dan aldım.
Formatlayınca vs. düzelmesi lazımdı bence,garip.İnanmıyorum. Ben de İtopya.
Hocam bu işi araştıralım. Ben yatıyorum. Müsait zamanda bakalım bakalım. İyi geceler.Formatlayınca vs. düzelmesi lazımdı bence,garip.
Size de hocam ben de biraz araştırayım.Hocam bu işi araştıralım. Ben yatıyorum. Müsait zamanda bakalım bakalım. İyi geceler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.