Sistem modeli yerinde "System product name" yazıyor

529291

Hectopat
Hazır sistemdir. Bana geldiği gibi kullanmaya başladım. İçinde Windows 10 Home yüklüydü. Ben de zaten bunu kuracağım için format atmadım. Güncellemeleri yapıp internetten key alarak Windows'u etkinleştirdim.

Anakart: Asus Prime B450M-K II

Düzelmedi hocam. Nasıl düzelsin. Ben zaten biliyorum anakartın modelini. Ama neden belirttiğimiz yerlerde herkesin modeli yazarken benim yazmıyor ? Format işi çözer mi ?
System product name kısmında parantez içindeki modele benzer bir şey yazması lazım. Regedit üzerinden bunun adını değiştirebiliyorsun da. Bulmaya çalıştığımız anakart resmi adı değil model adı. (Son görüntüdeki gibi. Senin model adın ne ise artık)
Bulabilsek düzeltme adımına geçeceğiz. Format düzeltir mi emin değilim. Yanlış yönlendirmeyim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-04-01 184915.png
    3,3 KB · Görüntüleme: 197
  • Ekran görüntüsü 2022-04-01 184933.png
    2,5 KB · Görüntüleme: 197
  • product_3_20190813160915_5d52702b66a0e.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 221
Son düzenleme:
Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? Bilgi aktarır mısınız ?
1 ay oldu aynı şekilde benimki de hazır sistem fakat ben sonradan kendim Windows 11 kurdum format ile (Windows 10 deneme sürümü ile gelmişti.)

1 ay oldu aynı şekilde benimki de hazır sistem fakat ben sonradan kendim Windows 11 kurdum format ile (Windows 10 deneme sürümü ile gelmişti.)
Bu işte bir iş mi var acaba ? Bende de win10 deneme sürümüyle geldi. Key alıp etkinleştirdim. @Clebris bu işi araştıralım hocam.

Bu işte bir iş mi var acaba? Bende de Windows 10 deneme sürümüyle geldi. Key alıp etkinleştirdim. @Clebris bu işi araştıralım hocam.

Nereden almıştınız sistemi? Ben İtopya'dan aldım.

Bir sorun olduğunu sanmıyorum. Yabancı kaynaklarda da sorununuza baktım. Çoğunluğu ASUS markaydı.
BIOS'da da yazmıyorsa kasayı açıp bakın bence. System product name kısmını değiştirme kısmına geçebilirsiniz ondan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…