Merhaba sizin tecrübeniz var gibi toplayacağım zaman sizinle wp den veya herhangi bir yerden iletişime geçsem siz bana teker teker söyleseniz ben yapsam olur muŞüpheye düştüğünüz her detay için, mesela işlemcinin hangi köşesi hangi köşeye bakacak gibi sorularla karşılaştığınız her an klavuzlara bakın en kötü buradan sorun. Şüphede kaldığınız hiç bir şeyi kendiniz yapmak zorunda değilsiniz.
Ya şöyle diyim mesela onlar kendi termal macununu kullanıyorlar ben stock kullanıcam mesela burada takılırdım nasıl olucsk diye veya bazen kablolama yapılırken detaya yer vermiyorlar çok takıldığım yer olurYapabilirsin. Technopat kanalında bir sürü montaj videosu var.
Burada sorunca anında cevap alamam. Wp den bilgili biriyle iletişim halinde olmam lazım o kişiyi arıyorum bendeKablo mantığı o kadar zor değil aslında. Hazıra konma, kendin öğren. Videolara bak, takıldığın yerleri burada sor.
Burada sorunca anında cevap alamam. Wp den bilgili biriyle iletişim halinde olmam lazım o kişiyi arıyorum bende![]()
Hocam yarın veya pzt günü gelicek geldiğinde ben sizinle iletişime geçeyim çok teşekkür ederimŞuan sistemi toplaman mümkün mü? Evet dersen;
alex_alexx_20@hotmail.com Burdan ulaş bana. Ya da
7:00-12:00 arası yardımcı olabilirim.![]()
Hocam yarın veya pzt günü gelicek geldiğinde ben sizinle iletişime geçeyim çok teşekkür ederim
Ahah yardım ediyor olmanızı ifade etmeniz bile benim için büyük bir şeyTamam. E-postamı kontrol ediceğim. Teşekkür etmek için biraz erken dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.