Sistem nasıl toplanır?

Takmayı bilmiyorsan videolardan öğrenebilirsin ama yanlış yapma ihtimalin var, bilen birine taktır, yada işini doğru düzgün yapan bilgisayarcıya 50 TL'ye yaptırabilirsin. Parçalar nedir? Bütçe nedir? Belki o bütçe de iyisini bulabiliriz.

Takmayı bilmiyorsan videolardan öğrenebilirsin ama yanlış yapma ihtimalin var, bilen birine taktır, ya da işini doğru düzgün yapan bilgisayarcıya 50 TL'ye yaptırabilirsin. Parçalar nedir? Bütçe nedir? Belki o bütçe de iyisini bulabiliriz.

Ama ekran kartı en pahalı RTX 2070 Super bilgisayarcı çalabilir.
Birşey soracağım ilk önce anakart a parça takıp direk kasayamı yoksa anakart ı kasaya takıp bağlamak mı?
Bütçe 10.000 TL bence parçalar kaliteli.

Ben de 3 hafta önce böyle bir işe kalkıştım, yapamadım bilgisayarcıya yaptırdım. Yapabilmek veya yapamamak değişir kişiden kişiye göre ama eğer yapabileceğinize inanmıyorsanız yapmayın. Bir bilgisayarcıya götürüp toplattırabilirsiniz genelde fiyat 50 tl oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı