Sistem Ne Zaman Toplanmalı?

3 4 bin bütçen olsaydı şimdi al derdim ama bütçe 9 10 bin olunca beklemeni tavsiye ederim, 2080 1080 e göre baya güçlü çıkarsa verdiğin okadar paraya üzülürsün sonra. Ayrıca bekleyip 2080 falan almayı düşünüyorsan muhtemelen ryzen 2600x darboğaz yaşatıcak. 8700k öneririm

Dolar düşük iken -yani 4.8 ;(- Hepsiburada da çok iyi indirimler vardı da işte o zaman alamadım :(
Yakın zamanda yine olmuştu. O zaman RAM aldım fakat arızalı çıkınca geri iade ettim 1189 TL ye aldığım RAM şuan 1500 TL.Bende mecburen bekliyorum yeni sistem topladım kullanamadım bu yüzden.Tekrar indirim olur fakat dolar düşmez ise çok fazla bir etki etmez. Yinede şuan ki fiyatlardan her türlü iyidir.

3 4 bin bütçen olsaydı şimdi al derdim ama bütçe 9 10 bin olunca beklemeni tavsiye ederim, 2080 1080 e göre baya güçlü çıkarsa verdiğin okadar paraya üzülürsün sonra. Ayrıca bekleyip 2080 falan almayı düşünüyorsan muhtemelen ryzen 2600x darboğaz yaşatıcak. 8700k öneririm
2600X darboğaz mı yaşatacak ? Pek Sanmıyorum .
Bende monitör almak için bayramı dolayısı ile olabilecek indirimleri bekliyorum 2 aydır, fakat dolar yüzünden indirim olsa bile 2 ay öncekinden daha kötü durumda olacak piyasa.
Siz sistem donanımlarını 3 aşağı 5 yukarı belirleyip olası kampanyalar ile doğru yerden alışverişlerle gerekiyorsa farklı firmalardan alınacak şekilde hazırlayın. Bakalım bayramda neler olacak?
İnan bana: n11, Hepsiburada, inventus, Nanokatalog, İtopya ve unuttuğum birkaç site daha . Bunlar toplayacağım sistemin parçaları için :(

2-3 kuruş doları bozunca dolar düşmüyor, yalnız milyar dolarların varsa anca öyle kurda bir hareketlilik olur ve bu para halkta ne arasın ? Bayağı güldürdün çok sağ ol.

Kaç kişinin aynı anda ne kadar dolar bozdurduğu bilgisine sahipsen paylaş bizde ona göre davranalım. Çok biliyormuş gibi bir de dalga geçercesine davranmışsın, dolar al-sat yaparsan düşer-artar.

2600X darboğaz mı yaşatacak ? Pek Sanmıyorum .

İnan bana: n11, Hepsiburada, inventus, Nanokatalog, İtopya ve unuttuğum birkaç site daha . Bunlar toplayacağım sistemin parçaları için :(
Doların düşmesinden ziyade, sistem hazır olursa yapılacak olan indirimler kampanyalardan kısa sürede faydalanabilmen için söyledim.

Evet farklı bir fan alacağım zaten işlemcinin soğuk durmasını istiyorum :)
O.C yapmazsan stok fan yeter li olur da diğer türlü noctua markasını tercih edebilirsin.
Bu arada hepsiburada ve inventusu bende tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla nanokatalog adlı sitenin tedarik süresi biraz uzun ve ürünler ithalatçı garantili ama uygun bir fiyattan satıyorlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı