Sistem nerede satılır?

dyingme

Hectopat
Daha fazla  
Selam herkese, toplama bilgisayarımı satmak istiyorum, ancak internete koyunca çok uzun süre beklemek gerekiyor, bu işi yapan firmalar var ama güvenilir veya hak ettiği parayı verirler mi hiç bilmiyorum, ikinci el araç siteleri gibiyse sudan ucuza alıyorlardır, bu konuda deneyimi olan var mı, nasıl satabilirim?

Facebook'ta satabilirsin. İstediğin fiyat çok absürt değilse 1 hafta da rahat satarsın.

Selam herkese, toplama bilgisayarımı satmak istiyorum, ancak internete koyunca çok uzun süre beklemek gerekiyor, bu işi yapan firmalar var ama güvenilir veya hak ettiği parayı verirler mi hiç bilmiyorum, ikinci el araç siteleri gibiyse sudan ucuza alıyorlardır, bu konuda deneyimi olan var mı, nasıl satabilirim?
Doğru fiyatla kısa sürede satma şansınız olur. Hem yüksek fiyat isteyeyim hem anında satılsın diye bir şey olsa insanlar niye uğraşsın?

Benim de başımdan geçti. Çok şanslı değilsen satış hemen olmaz. 1 hafta 2 hafta bekleyebilirsin. Gerekli sitelere koy ve olabildiğince elden sat, alıcı da memnun olur sen de. Bazilari olta misali düşük fiyat teklif ediyor, kabul etme. Bunu yapanlar da çok samimi kişiler olmuyor zaten gördüğüm kadarıyla. Hızlı satacağım diye fiyatı çok indirme, bilmeyen birini kazıklarım diye çok fiyat çekme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı