Sistem önce mavi ekran verip sonraki gün de kendi kendine kapandı

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba ben APU bir sistem toplamıştım şu an elimde. Her şey sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Şu an bilgisayardan yazıyorum. Dün çok garip bir olay oldu sabah mutlu mutlu bilgisayar açacağım. Bir baktım mavi ekran "System thread exception" hatası verdi. Yeniden başlattım başarıyla çalıştı, oyunlarda herhangi bir kayıp yaşanmadı. Fakat bugün ise tam açma butonuna bastım Gigabyte loading ekranı geldi, dondu, hiçbir şey demeden fanlar kapandı ve bilgisayar kendi kendini kapattı. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump paylaşırsanız neden mavi ekran hatası aldığınıza bakabiliriz.

Minidump paylaşırsanız neden mavi ekran hatası aldığınıza bakabiliriz.

030422-30812-01.dmp hocam geç attığım için özür dilerim moderatörler her dakika uyarı atıyor minidump bakabilir misiniz?

Bilgisayarınızda hızlı başlat açık ise devre dışı bırakın. BIOS'unuzu da varsayılan ayarlarına döndürün. BIOS güncellemeyi de unutmayın.

Bilgisayarınızda hızlı başlat açık ise devre dışı bırakın. BIOS'unuzu da varsayılan ayarlarına döndürün. BIOS güncellemeyi de unutmayın.
Hocam hızlı başlatma iyi bir şey değil mi? Zaten görüntü vermiyordu 4650G işlemci ile anakart F62 yapınca görüntü verdi.

Sorun şu an güç kaynaklı, çözüm de bu. İyi veya kötü olması değil konu, size uygun değil.
Tamam hocam o zaman kapattım hocam güç seçeneklerinden şimdi tamamdır.Peki önceden hiç mavi ekran vermeden kapandı yani gigabyte logosu döndü bilgisayar kendi kendine kapandı bu hızlı başlatmadan dolayı mı?

Hayır hocam nasıl döndüreceğim? Anakartım Gigabyte B450M S2H V2 ve sıfırlasam bios güncellemesi gider mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı