Sistem önerisi

Bütçe
8000lira ile 10000lira arası

XKRALTR28

Hectopat
Daha fazla  
Herkese kolay gelsin arkadaşlar iyi günler dilerim
17 yaşındayım ve üniversite sınavından sonra pcmi toplayacağım şu an para biriktiriyorum ve seneye bu zamanda pcmi kullanmak istiyorum. İstediğim PC için sizden yardım istiyorum. İstediğim PC'yi oyun için kullanacağım ve de monitör klavye kulaklık ve mouse olmayacak onları sonradan 2.el alacağım. Benim için önemli olan RGB değil performans önemli. Marka takıntım yok ve de RAM 8 GB olsa yeter sonradan yükseltirim ama minimum 3600MHz veya 3400MHz olması lazım. Ve RAM kapasitesi yüksek olsun ayrica ekstra soğutucu da sonradan alacağım kasada olanlar ile birkaç ay idare ederim sizlerden tavsiye bekliyorum kendim toplayacağım hazır toplanmış almayacağım ve lütfen birbirleri uyumsuz parça önermeyin teşekkürler.

Üniversite sınavın seneye mi? 1 sene için şimdiden 8-10 bin tl'lik tavsiye vermek biraz saçma olur. Zira fiyatlar çok değişken. Bence sen paranı biriktirmeye devam et, seneye üni sınavından sonra önermek daha sağlıklı olacaktır.

Üniversite sınavın seneye mi? 1 sene için şimdiden 8-10 bin tl'lik tavsiye vermek biraz saçma olur. Zira fiyatlar çok değişken. Bence sen paranı biriktirmeye devam et, seneye üni sınavından sonra önermek daha sağlıklı olacaktır.
Üniversite sınavım seneye. Şu an için fikir oluşturmayı düşünüyorum ve sınava 2 3 ay kala işlemci ve diğer parçaları sıra ile toplayacağım. Dediğim gibi şu an piyasaya göre tavsiye verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Ekleme yaparsınız artan para ile.

Bu biraz daha iyi ama daha pahalı siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı