alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 495 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #31 vatahaki dedi: Deneyip geliyorum hocam 4-5 dakikadır 62.3'te takıldı normal mi çık gir yapayım mı hocam Genişletmek için tıkla... Yok hocam tam beklenilen şey, hata bulmuş. Bekleyin.
vatahaki dedi: Deneyip geliyorum hocam 4-5 dakikadır 62.3'te takıldı normal mi çık gir yapayım mı hocam Genişletmek için tıkla... Yok hocam tam beklenilen şey, hata bulmuş. Bekleyin.
V vatahaki Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #32 alkqne6 dedi: Yok hocam tam beklenilen şey, hata bulmuş. Bekleyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam başka yapacağım bir şey var mı daha CS yi açmadım açmadan yapayım
alkqne6 dedi: Yok hocam tam beklenilen şey, hata bulmuş. Bekleyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam başka yapacağım bir şey var mı daha CS yi açmadım açmadan yapayım
alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 495 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #33 vatahaki dedi: Yaptım hocam başka yapacağım bir şey var mı daha CS yi açmadım açmadan yapayım Genişletmek için tıkla... Hocam cs başlatma komutlarını girdiniz mi?
vatahaki dedi: Yaptım hocam başka yapacağım bir şey var mı daha CS yi açmadım açmadan yapayım Genişletmek için tıkla... Hocam cs başlatma komutlarını girdiniz mi?
V vatahaki Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #34 alkqne6 dedi: Hocam cs başlatma komutlarını girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... -vulkan -novid -high -fps_max 0 -nojoy bunlar var hocam
alkqne6 dedi: Hocam cs başlatma komutlarını girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... -vulkan -novid -high -fps_max 0 -nojoy bunlar var hocam
alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 495 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #35 vatahaki dedi: -vulkan -novid -high -fps_max 0 -nojoy bunlar var hocam Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyin.Olmazsa haber edin yine.
vatahaki dedi: -vulkan -novid -high -fps_max 0 -nojoy bunlar var hocam Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyin.Olmazsa haber edin yine.
V vatahaki Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #36 alkqne6 dedi: Tamamdır hocam deneyin. Olmazsa haber edin yine. Genişletmek için tıkla... Artmış FPS'im hocam başka yapabileceğim bir şey varsa yapayım mı?
alkqne6 dedi: Tamamdır hocam deneyin. Olmazsa haber edin yine. Genişletmek için tıkla... Artmış FPS'im hocam başka yapabileceğim bir şey varsa yapayım mı?
alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 495 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #37 vatahaki dedi: Artmış FPS'im hocam başka yapabileceğim bir şey varsa yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kaç olmus?
vatahaki dedi: Artmış FPS'im hocam başka yapabileceğim bir şey varsa yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kaç olmus?
V vatahaki Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #38 alkqne6 dedi: Hocam kaç olmus? Genişletmek için tıkla... Hocam 5E_aimhubda 60 alıyordum 100-120ye çıktığına göre normal maçta 180-220 arasında bir şey alırım büyük ihtimalle sisteme göre düşük mü sizce
alkqne6 dedi: Hocam kaç olmus? Genişletmek için tıkla... Hocam 5E_aimhubda 60 alıyordum 100-120ye çıktığına göre normal maçta 180-220 arasında bir şey alırım büyük ihtimalle sisteme göre düşük mü sizce
alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 495 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #39 vatahaki dedi: Hocam 5E_aimhubda 60 alıyordum 100-120ye çıktığına göre normal maçta 180-220 arasında bir şey alırım büyük ihtimalle sisteme göre düşük mü sizce Genişletmek için tıkla... Hocam bence iyi. Ama arttirabiliris isterseniz.
vatahaki dedi: Hocam 5E_aimhubda 60 alıyordum 100-120ye çıktığına göre normal maçta 180-220 arasında bir şey alırım büyük ihtimalle sisteme göre düşük mü sizce Genişletmek için tıkla... Hocam bence iyi. Ama arttirabiliris isterseniz.
V vatahaki Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #40 olabiliyorsa güzel olur hocam alkqne6 dedi: Hocam bence iyi. Ama arttirabiliris isterseniz. Genişletmek için tıkla...
olabiliyorsa güzel olur hocam alkqne6 dedi: Hocam bence iyi. Ama arttirabiliris isterseniz. Genişletmek için tıkla...