Format kurtarmaz. İşlemciniz kötü. CS işlemci oyunu.
Kötü dediğiniz işlemci R5 5600 ile denk bir işlemci ve arkadaşın arkadaşı 5600'lü sistemde 200-300 FPS arası alıyormuş.
Değilim ama ben kendi yaşadıpım sorunda format hariç her şeyi denedim ve sonuç yok.Format ile düzeleceğine emin miyiz çünkü çok bunaldım bu durumdan ona göre AMD'ye geçeceğim 4060 Ryzen 5 5600 kullanan arkadaşım 200-300 FPS arası alıyor.
O işlemci ile rahatlıkla 250+ fps alması gerekiyor.Format kurtarmaz. İşlemciniz kötü. CS işlemci oyunu.
Neden almıyor o zaman? Formatın kurtaracağını mı sanıyorsunuz?Değilim ama ben kendi yaşadıpım sorunda format hariç her şeyi denedim ve sonuç yok.
O işlemci ile rahatlıkla 250+ fps alması gerekiyor.
Neden almıyor o zaman? Formatın kurtaracağını mı sanıyorsunuz?
Darboğaz varsa bu sorun neden sornadan ortaya çıktı?? Önceden yoktu 300'e yakın fps alıyordum.Sizde darboğaz var hocam
Darboğaz varsa bu sorun neden sornadan ortaya çıktı? Önceden yoktu 300'e yakın FPS alıyordum.
CS2ye her geçen gün güncellemeler, yenilikler geliyor. Ondan olabilir.
Hocam ilk önce bilgisayarı kontrol edelim.Bu sistemde düşük grafik ayarlarında 90-120 arasında alıyorum. Depolama alanımda 170GB boş alan var. 10GB alan varkend e aynı FPS'i alıyorum. İşlemcim galiba fazla kötü, AMD'ye geçmeli miyim sizce? Çünkü kafayı yiyeceğim, CS'de akıcı oyun bile oynayamıyorum.
Sizde darboğaz var hocam
Hocam GeForce Experience diye bir uygulama var NVIDIA'nın. Onu indirip bakabilirsiniz
Yaptım hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.