Abdal Hectopat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2016 #1 Arkadaşlar Vatan PC den bilgisayar topladım fakat optik sürücü görünmüyor. Windows 10 yükledim lakin optik sürücü görünmüyor.
Arkadaşlar Vatan PC den bilgisayar topladım fakat optik sürücü görünmüyor. Windows 10 yükledim lakin optik sürücü görünmüyor.
U Umutmeister Ziyaretçi 7 Temmuz 2016 #2 İlk olarak SATA ve güç bağlantılarını kontrol edin, eğer bir sorun yok ise BIOS üzerinden görünüp, görünmediğini kontrol edin. Artı 0 Eksi
İlk olarak SATA ve güç bağlantılarını kontrol edin, eğer bir sorun yok ise BIOS üzerinden görünüp, görünmediğini kontrol edin.
KS KS Abdal Hectopat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2016 #3 Silinen üye dedi: İlk olarak SATA ve güç bağlantılarını kontrol edin, eğer bir sorun yok ise BIOS üzerinden görünüp, görünmediğini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Galiba BIOS üzerinden baktığımda görünmüyor! Ne yapmalıyım bu konuda? Bağlantı bu şekil doğru mu? Dosya Ekleri IMG_20160707_011302_1467843222172.jpg 126,9 KB · Görüntüleme: 126 IMG_20160706_235001_1467844349879.jpg 51,7 KB · Görüntüleme: 179 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İlk olarak SATA ve güç bağlantılarını kontrol edin, eğer bir sorun yok ise BIOS üzerinden görünüp, görünmediğini kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Galiba BIOS üzerinden baktığımda görünmüyor! Ne yapmalıyım bu konuda? Bağlantı bu şekil doğru mu?
KS KS Abdal Hectopat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2016 #5 Silinen üye dedi: SATA kablosu takılı değil. Genişletmek için tıkla... Vatan neden SATA kablosu takmaz optik sürücüye anlamadım? Acaba SATA yuvası kalmadı mı optik sürücüye SSD ve hard disk var? Ne yapabilirim? Sorun çözdüm arkadaşım yedekte SATA kablosu vardı oraya taktım ve şimdi çalışıyor. Herhangi bir sıkıntı çıkmaz, değil mi? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: SATA kablosu takılı değil. Genişletmek için tıkla... Vatan neden SATA kablosu takmaz optik sürücüye anlamadım? Acaba SATA yuvası kalmadı mı optik sürücüye SSD ve hard disk var? Ne yapabilirim? Sorun çözdüm arkadaşım yedekte SATA kablosu vardı oraya taktım ve şimdi çalışıyor. Herhangi bir sıkıntı çıkmaz, değil mi?
U Umutmeister Ziyaretçi 7 Temmuz 2016 #6 Abdal dedi: Vatan neden sata kablosu takmaz optik sürücüye anlamadım? Acaba sata yuvası kalmadı mı optik sürücüye SSD ve Hard disk var? Ne yapabilirim Sorun çözdüm arkadaşım yedekte sata kablosu vardı oraya taktım ve şimdi çalışıyor. Her hangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz. Artı 0 Eksi
Abdal dedi: Vatan neden sata kablosu takmaz optik sürücüye anlamadım? Acaba sata yuvası kalmadı mı optik sürücüye SSD ve Hard disk var? Ne yapabilirim Sorun çözdüm arkadaşım yedekte sata kablosu vardı oraya taktım ve şimdi çalışıyor. Her hangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz.