Sistem otomatik onarıma hazırlanıyor ekranında kalıyor

ateseren11

Kilopat
Arkadaşlar selam bundan yaklaşık 2 ay önce sistem topladım ve satın aldım fakat bugün yeniden başlat dedikten sonra sistemim açılmadı ve otomatik onarıma hazırlanıyor ekranında kaldı. Sizce sorun nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_4707.jpeg
    IMG_4707.jpeg
    38,9 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar selam bundan yaklaşık 2 ay önce sistem topladım ve satın aldım fakat bugün yeniden başlat dedikten sonra sistemim açılmadı ve otomatik onarıma hazırlanıyor ekranında kaldı. Sizce sorun nedir?

Hocam en son bir şey indirdiniz mi? Bence eğer teknik sorun yok ise formatlayın geçin. Teknik sorunsa kendini belli eder illaki.

Windows'u silip yeniden yükleyebilirsiniz hocam bu durumlarda.
Hocam şöyle format USBsini pc ya takıp biostan 1. Sıraya USB yi alınca yani format USB sini başlatmak isteyince yine aynı şekilde kalıyor

Hocam en son bir şey indirdiniz mi? Bence eğer teknik sorun yok ise formatlayın geçin. Teknik sorunsa kendini belli eder illaki.
Bir oyun indirirken yeniden başlatmam gerekti daha sonra böyle oldu

Hocam şöyle format USB'sini PC ya takıp BIOS'tan 1. sıraya USB'yi alınca yani format USB'sini başlatmak isteyince yine aynı şekilde kalıyor.

Bir oyun indirirken yeniden başlatmam gerekti daha sonra böyle oldu.

Hocam Windows oranıma almaz ki o şekilde. O zaman sıfırdan yüklenir SSD, HDD ne var ise sil. Ersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı