A ahmetfavsar44 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #1 1 Hafta önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. Oyunu açtıktan 10 dakika sonra oyun donuyor ama ses gelmeye devam ediyor. Alt+Tab yapınca düzeliyor, 30 saniye sonra donuyor. Bir çözüm bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
1 Hafta önce böyle bir sorunla karşılaşmadım. Oyunu açtıktan 10 dakika sonra oyun donuyor ama ses gelmeye devam ediyor. Alt+Tab yapınca düzeliyor, 30 saniye sonra donuyor. Bir çözüm bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Darkredd34 Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 322 14 Ekim 2020 #2 Hangi oyun hocam? Bu durum her oyunda mı oluyor yoksa sadece 1 oyunda mı? Artı 0 Eksi
KS KS A ahmetfavsar44 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #3 Darkredd34 dedi: Hangi oyun hocam? Bu durum her oyunda mı oluyor yoksa sadece 1 oyunda mı? Genişletmek için tıkla... Minecraft'a olmuyor ama CS:GO ve LoL'de oluyor. Zaten bu üçü dışında oyun oynamıyorum. Cevap yok mu? Son düzenleme: 15 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Darkredd34 dedi: Hangi oyun hocam? Bu durum her oyunda mı oluyor yoksa sadece 1 oyunda mı? Genişletmek için tıkla... Minecraft'a olmuyor ama CS:GO ve LoL'de oluyor. Zaten bu üçü dışında oyun oynamıyorum. Cevap yok mu?
Y yunus emre baranm Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #4 Ekran kartınızda OC varsa varsayılan hale getirin eğer OC yoksa frekans düşürün. Driverlarınızı güncelleyin. Artı 0 Eksi
Ekran kartınızda OC varsa varsayılan hale getirin eğer OC yoksa frekans düşürün. Driverlarınızı güncelleyin.