Benim bunu söyleme sebebim emin bir şekilde başta yazdınki bu sebep yazılımsal oluyor fakat yazılımsalda olmadığını bilmen gerek.
Yazılımsal ya da PSU yetmemezliği gibi demişim sorunun başka kaynağı olamaz zaten bulabiliyorsan bul.
Farkındaysan sonradan PSU yetmemezliği yazdın onu geçtim başta zaten emin şekilde yazılımsal hata yazmışsın.
amd ryzen 5 2600Öncelikle sistem özelliklerinizi ve psunuzun markasını ve modelini söyler misiniz?
AMD Ryzen 5 2600.
RTX 4060
16 X 8 24 GB RAM.
80+ Gold Gametech 700W Power Supply.
6 stok fan.
512 GB M.2 SSD.
İşlemci eski ve stok fanı var ondan şüphelendim fakat stok fan ile 7 fan mevcut kasanın içerisinde güç kaynagı arızalı veya bozuk olabilir herhangi bir bilgim yok yakın süre içerisinde termal macunu yenileticeğim eger düzelmezse ise SSD yenilerim umarım düzelir.
PC oyun oynarken bir anda kendi kendine kapanıyor. İşlemci ile ilgili çoğu çözümü denedim, MSI Afterburner yükledim onu da denedim RAM değiştirim ve hiçbiri olmadı. Çözümünü bilen varsa cevap bekliyorum.
Hard diskim M.2 SSD Crucial 512 GB yeni değiştirdim 6 ay cıvarı oldu herhangi bir sıkıntısını görmedim fakat PSU değiştireli 2 yıl olmuştur yani sizce PSU mu değiştireyim sıvı soğutma mı SSD mi yoksa termal macun mu en çözümü nedir acaba?
Hard diskim M.2 SSD Crucial 512 GB yeni değiştirdim 6 ay cıvarı oldu herhangi bir sıkıntısını görmedim fakat PSU değiştireli 2 yıl olmuştur yani sizce PSU mu değiştireyim sıvı soğutma mı SSD mi yoksa termal macun mu en çözümü nedir acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.