Çözüldü Sistem oyun oynarken kendini yeniden başlatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Balder13

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 4690
2X8 1600 MHZ RAM
ASUS H81M-K
ASUS GTX1070 Ti CERBERUS GAMING GDDR5 8GB 256Bit DX12
ZK600 600W 80+
ZALMAN Z11 NEO
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarda oyun oynarken örnek 1 saat The Last of Us da yeniden basliyor. Sıcaklıklar islemci 50 maksimum, ekran kartı da 64. Sistem aşağıda yazıyor. Kernel 41 hatasi var.

Intel i5 10400F.
MSI Pro H410M b
16 GB 3600MHz XPG RAM.
16 GB G.Skill 3600MHz RAM.
Zoco 600+80 PSU.
ASUS Cerberus GTX 1070 Ti OC versiyon.

Bu PSU kaynaklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bittikten sonra yeniden başlat en son hangi oyunda kapandiysa onunla yap.

Benchmark testinde 40 50 dakikada kapanıyordu.

Bittikten sonra yeniden başlat en son hangi oyunda kapandiysa onunla yap.

Heaven benchmark duydunuz mu bilmiyorum onda 1080p Extreme açtım.
Bakalım ne olacak 1 saat boyunca sistemde kapanma olmaz ise sorun düzelmiş anlamına gelir mi?

Dosya Ekleri

• 20250211_191442.jpg
    20250211_191442.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 31
PSU sorunlu o zaman.

Ekran kartı olmasına imkan yok değil mi hocam veya SSD SSD CrystalDiskMark info da bu şekilde 5 6 yıldır kullanıyorum.

1739290686509.png

PSU sorunlu o zaman.

Hocam? Ekran kartı ve SSD ile alakası yok değil mi?

PSU sorunlu o zaman.

Sistemde yeni Intel i5 10400F MSI Pro H410 MB bir de 32 RAM önceden Intel i5 4690 Sistemde kullanıyordum bu PSU'yu bu sistemde olmaya basladi.

PSU sorunlu o zaman.

Hocam şu an 20 dakika oldu kapatmadı mesela kesin PSU mu anakart işlemci ile alakalı olabilir mi?

Ekran kartı olmasına imkan yok değil mi hocam veya SSD SSD CrystalDiskMark info da bu şekilde 5 6 yıldır kullanıyorum.

1739290686509.png

Sistemde yeni Intel i5 10400F MSI Pro H410 MB bir de 32 RAM önceden Intel i5 4690 Sistemde kullanıyordum bu PSU'yu bu sistemde olmaya basladi.

Hocam şu an 20 dakika oldu kapatmadı mesela kesin PSU mu anakart işlemci ile alakalı olabilir mi?

Ve gene kapandı acaba anakart ısınınca yapmayı falan mı kesiyor veya ekran kartı bozuldumu ekran kartı ile ilgili olup olmadığını nasıl anlarım?

1739290686509.png

Ve gene kapandı acaba anakart ısınınca yapmayı falan mı kesiyor veya ekran kartı bozuldumu ekran kartı ile ilgili olup olmadığını nasıl anlarım?

1739290686509.png

@803894

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2421453

@803894

SSD olsa çökme yasarsin ekran kartı olsa bilgisayar çalışır görüntü olmaz PSU bozuldu güç kesiliyor.

SSD olsa çökme yasarsin ekran kartı olsa bilgisayar çalışır görüntü olmaz PSU bozuldu güç kesiliyor.

Anladım acaba yeni aldığım islemci RAM anakartdA mi bir sıkıntı var diye merak ettim.

Tamirciye verin baksın.

RAM'ler Memtest86 testinden Pass olarak geçti sıkıntı çıkmadı işlemci olsa Prime 95 gibi test de kapanması gerekiyor değil mi?

RAM'ler Memtest86 testinden Pass olarak geçti sıkıntı çıkmadı işlemci olsa Prime 95 gibi test de kapanması gerekiyor değil mi?

İşlemci Prime 95 gibi ağır testde 20 30 dakikada hiçbir şey olmuyor RAM de aynı şekilde sonuna kadar kullanıyor sıkıntı çıkmıyor. Anakart sıcaklıklarındada bir şey yok hotspot 60 derece. Anlamadığım tek konu ekran kartından mı güç kaynağından mı?

İşlemci Prime 95 gibi ağır testde 20 30 dakikada hiçbir şey olmuyor RAM de aynı şekilde sonuna kadar kullanıyor sıkıntı çıkmıyor. Anakart sıcaklıklarındada bir şey yok hotspot 60 derece. Anlamadığım tek konu ekran kartından mı güç kaynağından mı?

Anakartdan şuphelenmiyorum çünkü hiç PSU veya ekran kartı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı