Basyapici Femtopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #1 Oyun oynarken (sadece oyun) ekranım simsiyah oluyor. HDMI ekranı geliyor. DC'de vs ses de gitmiyor, sonra kendini yeniden başlatıyor. Nedeni ne olabilir? Oyun dışında 20 gün açık bıraksam da bir şey olmuyor, yardımcı olabilir misiniz?
Oyun oynarken (sadece oyun) ekranım simsiyah oluyor. HDMI ekranı geliyor. DC'de vs ses de gitmiyor, sonra kendini yeniden başlatıyor. Nedeni ne olabilir? Oyun dışında 20 gün açık bıraksam da bir şey olmuyor, yardımcı olabilir misiniz?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #2 Sıcaklıkları kontrol et. Memtest testi yap. Sorun bunlardan birinde. Artı 0 Eksi
KS KS Basyapici Femtopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #3 Baş-ül Adam dedi: Sıcaklıkları kontrol et. Memtest testi yap. Sorun bunlardan birinde. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkta sıkıntı olmuyor baktım ona sadece fullscreen oyunlarda aldığım bir hata onun dışında hiç sorun yaşamıyorum. Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Sıcaklıkları kontrol et. Memtest testi yap. Sorun bunlardan birinde. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkta sıkıntı olmuyor baktım ona sadece fullscreen oyunlarda aldığım bir hata onun dışında hiç sorun yaşamıyorum.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #4 Basyapici dedi: Sıcaklıkta sıkıntı olmuyor baktım ona sadece fullscreen oyunlarda aldığım bir hata onun dışında hiç sorun yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun ekran kartında. Ama sen yine de Memtest testi yap. Artı 0 Eksi
Basyapici dedi: Sıcaklıkta sıkıntı olmuyor baktım ona sadece fullscreen oyunlarda aldığım bir hata onun dışında hiç sorun yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun ekran kartında. Ama sen yine de Memtest testi yap.
KS KS Basyapici Femtopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #5 Şuan indiriyorum deneyeyim bakayım Artı 0 Eksi
yigidoo001 Attopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #6 Basyapici dedi: Şu an indiriyorum deneyeyim bakayım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün mü? Çözdüysen sorun neyde? Artı 0 Eksi
Basyapici dedi: Şu an indiriyorum deneyeyim bakayım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün mü? Çözdüysen sorun neyde?