Sistem Oyunlarda Donması

AsosyalSiyah

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO oyununu aralıksız oynamanın herhangi bir duruma yol açmaması ama başka bir oyunu açınca PC kilitlenmesi sorununu çözemiyorum. Yardımcı olursanız iyi olur, şimdiden teşekkürler.

Denemiş olduğum kilitlenen oyunlar da şunlar;
  • YoutubersLife
  • Paladins
  • Wolfteam
Not: CS:GO'yu açıp da böylesine saçma oyunlarda kilitlenmesi çok anlamsız.

sizin bilgisayar işlemci ve ram özellikleri benim kuzenimki ile aynı. Oda Lol oyunundan çıkıp CS GO'ya geçince kasmalar oluyordu. Kuzenim çözüm olarak, her oyundan çıktığın da diğer oyuna girmek için bilgisayarı yeniden başlatıyordu sonra oyunu donmadan oynuyordu. işlemciye bakılırsa sanki eskimiş bir işlemci gibi geldi bana.

Isı olaylarını güncelleştirmeleri toz temizliği gibi herşeyi hallettim yine olmuyor ya youtuberslife diyorum öyle bir oyunda nasıl kilit olabilir ki csyi cayır cayır oynuyorum ötekine geçiyorum kilit haydi reset at başa dön. Donanımsal bişeyden olduğunu düşünmüyorum.

Ccleaner ve Malwarebytes indir ve kur sistemi temizle, bir de sen bütün uygulama oyunları hepsini sistem diskine mi yüklüyorsun ? Demek istediğim, windows C diskte yüklü ise sen herşeyi C disk'e mi yüklüyorsun ? Eğer öyleyse sistem günden güne yavaşlar. Son olarak anakart, ekran kartı sürücülerini güncelleme yap belki düzelir. Hiç olmadı HDD değiştir, bu bence en son çare olabilir.

Ccleaner ve Malwarebytes indir ve kur sistemi temizle, bir de sen bütün uygulama oyunları hepsini sistem diskine mi yüklüyorsun ? Demek istediğim, windows C diskte yüklü ise sen herşeyi C disk'e mi yüklüyorsun ? Eğer öyleyse sistem günden güne yavaşlar. Son olarak anakart, ekran kartı sürücülerini güncelleme yap belki düzelir. Hiç olmadı HDD değiştir, bu bence en son çare olabilir.
D ye kuruyorum oyunları falan ayrıca formatta attım hala mevzu değişmedi şimdide senin dediğin programları deneyeceğim pek birşey olacağını sanmıyorum. Pc buglanmış gibi bi hal var ortada ilk defa karşılaşıyorum benzerini yaşayanıda bulamadım.

Sorun çözülmüştür sebebi eternet kartı driverındanmış.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı