Satılık Sistem Parçaları

SSC

Decapat
Daha fazla  
30 yaşında bankacıyım. Sistemimi, özel sebeplerden ötürü satıyorum. Kalan parçalar aşağıdadır. Sistemin garantileri devam ediyor. Hiçbir sıkıntısı yoktur. Yeni sistem kurmak isteyenler için çok uygundur. İşim gereği sadece hafta sonları açıp oynayabiliyorum. yıpranmamış sorunsuz bir sistem.

Whatsap: 537 582 18 92

Öncelikle:
  • Parçalar 2019 Ocak ayından itibaren alınmaya başlanmış, sistem Mart ayında toplanarak çalıştırılmıştır
  • Kutuları yoktur.
  • Sistemin hiçbir parçasına Overclock yapılmamıştır.
  • 2. el ürün yoktur. Tamamı yeni alınmıştır.
Parçalar:
  • Anakart: ASUS TUF B450-PLUS GAMING ( 550 TL)
  • İşlemci: AMD Ryzen 2600x + Stock Soğutucusu (1,000 TL)
  • SSD: 500GB Samsung 850 Evo SATA (3 yıllık ama son 1 yıldır kullanılmadı) (300 TL)
  • Bellek(RAM): 16GB (2X8) Corsair Vengeance Lpx 3000Mhz DDR4 CL15 (425TL)
  • Güç Kaynağı: CORSAIR CX750 750 Watt 80+ Bronze (550 TL)

Son düzenleme:
- SSD analizini HD Tune programı ile ya da farklı bir programla(Samsung'un kendi uygulamasıda olabilir) yollayabilir misiniz?

-Anakartında sıfırı şu anda baktığımda sizin koyduğunuzla neredeyse aynı fiyatta. Fiyatı revize edebebilirseniz SSD ve Anakarta talibim.

[email protected] mail adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Merhaba,

-SSD ile ilgili raporu akşam iş dönüşü paylaşacağım. Yalnız Anakart'ın sıfırını 550TL'ye nerede buldunuz merak ediyorum :) An itibariyle Hepsiburada 750, Trendyol 719, Vatan 700(en ucuz), N11 715, Gittigidiyor 760, incehesap'ta stok yok, itopya'da 723 TL. B450M'e bakmıyorsunuz değil mi?
Satış baltalamak gibi olmasın ama o belleklerin sıfırı 510TL zaten.
Haklısınız. Ben Şubat gibi baya 860 TL verip aldım bu bellekleri :) Ve baya araştırarak almıştım. Fiyatlar baya düşmüş bu sürede. Gerçi CL15 gecikmeli bellek bulamadım. Fiyatı güncelliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı