FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 17 Haziran 2019 #11 tayfun.yilmaz dedi: Sıfır, fabrika çıkışı alınan bir parçada sorun olması çok az bir ihtimal değil mi keşke alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Türkiye piyasasına pek güvenmiyorum ben. Tamir görmüş ve hatalı ürünler sıfır diye satılıyor bazen.
tayfun.yilmaz dedi: Sıfır, fabrika çıkışı alınan bir parçada sorun olması çok az bir ihtimal değil mi keşke alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Türkiye piyasasına pek güvenmiyorum ben. Tamir görmüş ve hatalı ürünler sıfır diye satılıyor bazen.
H horzorot Hectopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 249 18 Haziran 2019 #12 tayfun.yilmaz dedi: Sıfır, fabrika çıkışı alınan bir parçada sorun olması çok az bir ihtimal değil mi keşke alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Evet düşük bir ihtimal ama bir yandan da 10. yıl özel versiyonu da gözlediğimden dolayı biraz beklemek istedim diyebilirim lightning z için.
tayfun.yilmaz dedi: Sıfır, fabrika çıkışı alınan bir parçada sorun olması çok az bir ihtimal değil mi keşke alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Evet düşük bir ihtimal ama bir yandan da 10. yıl özel versiyonu da gözlediğimden dolayı biraz beklemek istedim diyebilirim lightning z için.