Eğer bütçen yetiyorsa tek seferde sipariş et, montajlayıp gönderecekler sana. Ekran kartını montajlamalarını isteme kutusuna koyup yollasınlar o işi sen halletmelisin.Arkadaşlar PC topluyorum parçaları tek tek mi sipariş edeyim yoksa tek seferde mi?
şöyle hocam sistemEğer bütçen yetiyorsa tek seferde sipariş et, montajlayıp gönderecekler sana. Ekran kartını montajlamalarını isteme kutusuna koyup yollasınlar o işi sen halletmelisin.
Hocam bütçeyi biraz daha arttırıp 4060'lı bir sistem alabilirsiniz tavsiye etmiyorum.şöyle hocam sistem
biraz daha ucuza geliyo bu şekil hazır apu sistemlerde dandik oluyor parçalar onun için kendim toplamaya çaıştımBütçe kısıtlı bu paraya tek tek sipariş etmektense hazır sistem almanız daha mantıklı olur.
monitör dahil olacak hocam maalesef bütçe buna yetiyor önerin varsa açığımHocam bütçeyi biraz daha arttırıp 4060'lı bir sistem alabilirsiniz tavsiye etmiyorum.
Hocam sonradan pişman edebilir az daha sabredip çok güzel bir sisteme sahip olabilirsiniz. Sinerjibiraz daha ucuza geliyo bu şekil hazır apu sistemlerde dandik oluyor parçalar onun için kendim toplamaya çaıştım
monitör dahil olacak hocam maalesef bütçe buna yetiyor önerin varsa açığım
idareten apu olsun işten gelince valorant oynarım die böyle dizdim ben idareten almak istiyorum bütçeme göreHocam sonradan pişman edebilir az daha sabredip çok güzel bir sisteme sahip olabilirsiniz. Sinerji
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam idareten alayım derken paranızı çöpe atmayın. Sistem kötü demiyorum fakat daha iyi alternatifleriniz var demek istiyorum.idareten apu olsun işten gelince valorant oynarım die böyle dizdim ben idareten almak istiyorum bütçeme göre
mesalaHocam idareten alayım derken paranızı çöpe atmayın. Sistem kötü demiyorum fakat daha iyi alternatifleriniz var demek istiyorum.
çıkamam üstüne bütçeninHocam idareten alayım derken paranızı çöpe atmayın. Sistem kötü demiyorum fakat daha iyi alternatifleriniz var demek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.