Sistem PCI aygıtını görmüyor

eray2407

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 1 hafta önce PC topladım. Ekran geliyor, ekran kartı beyaz ışık yanıyor ve RGB'leri yanıyor ama bilgisayar PCI aygıtını görmüyor. Çalıştıktan sonra ekran kartı RGB'leri durup beyaz ışık yanıp sönmeye başlıyor. Akabinde de sadece ekran kartı kapatıyor kendini. Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Ekran kartının bütün driverlarını hem Asus hem de AMD'nin kendi sitelesinden indirdim. Teşekkürler abi.

• Asus Strix RX580
  • R5 1500x
  • GSkill Trident Z
  • Asus B-350f anakart
  • VS 550W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,daha bilgili arkadaşların yorumları faydalı olacaktır ancak birkaç şey eklemek isterim. Güç kaynağınız yeterli güç vermediği için ekran kartınız kendini devre dışı bırakıyor olabilir. Bios ayarlarınızda hata varsa veya anakartınız uyumsuzluk yaşıyorsa buna sebep olabilir. Ekran kartınız kapandıktan sonra nasıl görüntü alarak driverleri kurabildiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafta, ekran kartının sağ üstünde 8'lı pin girişi var. Oraya power supply'den çıkan kabloları takman lazım. Ben bunu bilmediğim için ekran kartımı problemli sanıp 2 gün boyunca kullanamamıştım.

ASUS-ROG-STRIX-RX-580-9.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı