Sistem SSD'yi bazen görmüyor

owyeeah

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Mevcut bilgisayarımda 240 GB SSD ve 1 TB 7200 RPM HDD mevcut.

Bilgisayarım SSD'yi bir görüyor bir görmüyordu ve bu sorunda sürekli sistemin çökmesine sürekli format atmama sebep oluyordu. Dün SSD'yi çıkarıp Windows'u HDD'ye kurdum fakat bu sefer de PC geç açılıyor. Yani kasanın açma tuşuna basmamla masaüstü arka planının gelme sürekli 3-5 DK Arası değişiyor. Bunun için ne yapmam gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD ye takılan kabloları SSD ye takıp bir süre kullan bakalım. Sonuçlar nasıl olucak.
Peki SSD çöktüğü için o şekilde kullanamıyorum hocam dediğinizi yapmam için SSD' ye yeni bir windows kurmam gerekiyor. Windows kurduktan sonra dediğinizi yapacağım.
Peki sistem açıldığında herhangi bir performans kaybı var mı? Kasma donma sorunu oyunlarda performans düşüklüğü gibi.

Hayır hocam o sorunların hiç birisiyle karşılaşmıyorum. Tek sorun sistemin geç açılması.
Yok mu yardımcı olabilecek birileri.

Son düzenleme:
bendede aynı hata var arada ssd görmüyor ve reboot and select proper boot device hatası veriyor fakat yeniden başlatınca düzeliyor yardım edebilirmisiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı