BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.008 Çözümler 11 24 Haziran 2022 #1 USB ile boot edip bir harfe basıyorum ardından donuyor ve hiçbir şey olmuyor çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
Çözüm P P PowerFast 25 Haziran 2022 BayDonut dedi: Windows 10 veya Windows 8.1 Hocam USB'nin bozuk olma olasılığı sizce kaçtır ? Genişletmek için tıkla... tr_windows_10_enterprise_2016_ltsb_x64_dvd_9057891.iso drive.google.com Windows 10 LTSB 2016 ISO dosyası. Bozuk olma ihtimali yok. Benim PC'de kurulu. BayDonut dedi: İki HDD var ama ikisinde de aynı şekilde burada kalıyor. Genişletmek için tıkla... Belki de ikisinde de bad sector vardır?
BayDonut dedi: Windows 10 veya Windows 8.1 Hocam USB'nin bozuk olma olasılığı sizce kaçtır ? Genişletmek için tıkla... tr_windows_10_enterprise_2016_ltsb_x64_dvd_9057891.iso drive.google.com Windows 10 LTSB 2016 ISO dosyası. Bozuk olma ihtimali yok. Benim PC'de kurulu. BayDonut dedi: İki HDD var ama ikisinde de aynı şekilde burada kalıyor. Genişletmek için tıkla... Belki de ikisinde de bad sector vardır?
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.008 Çözümler 11 26 Haziran 2022 #31 PowerFast dedi: O zaman neden Windows'u kullanırken USB'ye ISO olaeak HD Tune yazdırıp boot ettikten sonra sürü halinde bad sector bulup kapatıyor? SSD'lerd Bad Sector kapatılmıyor diye biliyorum. @BayDonut ISO dosyasını denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam iso dosyasını yanlış USB'ye yazdırmışım oradaki foğrafları kurtarmaya çalışıyorum. Artı 0 Eksi
PowerFast dedi: O zaman neden Windows'u kullanırken USB'ye ISO olaeak HD Tune yazdırıp boot ettikten sonra sürü halinde bad sector bulup kapatıyor? SSD'lerd Bad Sector kapatılmıyor diye biliyorum. @BayDonut ISO dosyasını denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam iso dosyasını yanlış USB'ye yazdırmışım oradaki foğrafları kurtarmaya çalışıyorum.
P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.018 Çözümler 2 26 Haziran 2022 #32 BayDonut dedi: Hocam iso dosyasını yanlış USB'ye yazdırmışım oradaki foğrafları kurtarmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurtaramazsınız diye biliyorum. Rufus, USB'ye format atıyor. Artı 0 Eksi
BayDonut dedi: Hocam iso dosyasını yanlış USB'ye yazdırmışım oradaki foğrafları kurtarmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurtaramazsınız diye biliyorum. Rufus, USB'ye format atıyor.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 26 Haziran 2022 #33 BayDonut dedi: Hocam iso dosyasını yanlış USB'ye yazdırmışım oradaki foğrafları kurtarmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, geri alınmaz. Artı 0 Eksi
BayDonut dedi: Hocam iso dosyasını yanlış USB'ye yazdırmışım oradaki foğrafları kurtarmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, geri alınmaz.
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.008 Çözümler 11 26 Haziran 2022 #34 Hocam USB'ye yazdırdım içindeki setup ile kursam ne olur ? Artı 0 Eksi
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 26 Haziran 2022 #35 BayDonut dedi: Hocam USB'ye yazdırdım içindeki setup ile kursam ne olur ? Genişletmek için tıkla... Neden USB'ye yazdırıp USB'den kurmamakta ısrarlısınız? Artı 0 Eksi
BayDonut dedi: Hocam USB'ye yazdırdım içindeki setup ile kursam ne olur ? Genişletmek için tıkla... Neden USB'ye yazdırıp USB'den kurmamakta ısrarlısınız?
P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.018 Çözümler 2 26 Haziran 2022 #36 BayDonut dedi: Hocam USB'ye yazdırdım içindeki setup ile kursam ne olur ? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
BayDonut dedi: Hocam USB'ye yazdırdım içindeki setup ile kursam ne olur ? Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz.
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.008 Çözümler 11 26 Haziran 2022 #37 Linux Aliskanligi dedi: Neden USB'ye yazdırıp USB'den kurmamakta ısrarlısınız? Genişletmek için tıkla... Yok hocam USB'den olmuyordu ondan böyle dedim. Artı 0 Eksi
Linux Aliskanligi dedi: Neden USB'ye yazdırıp USB'den kurmamakta ısrarlısınız? Genişletmek için tıkla... Yok hocam USB'den olmuyordu ondan böyle dedim.
P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.018 Çözümler 2 26 Haziran 2022 #38 BayDonut dedi: Yok hocam USB'den olmuyordu ondan böyle dedim. Genişletmek için tıkla... Oldu mu hocam? Artı 0 Eksi
BayDonut dedi: Yok hocam USB'den olmuyordu ondan böyle dedim. Genişletmek için tıkla... Oldu mu hocam?
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.008 Çözümler 11 27 Haziran 2022 #39 PowerFast dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet USB ile format attım ilginiz için teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
PowerFast dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet USB ile format attım ilginiz için teşekkürler hocam.
P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.018 Çözümler 2 27 Haziran 2022 #40 BayDonut dedi: Evet USB ile format attım ilginiz için teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim olduğuna sevindim. Artı 0 Eksi
BayDonut dedi: Evet USB ile format attım ilginiz için teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim olduğuna sevindim.