Sistem R5 M330 Ekran Kartını Görmüyor

Emirhan Şahinn

Decapat
Laptopun ekran kartı AMD Radeon R5 M330.
Ben ekran kartını her güncellemeye çalıştığımda bir kısmı yüklendi yazıyordu, hep ben de sürücüyü sil dedim. Aygıt Yöneticisinden bir daha yükledim, sonra yine bir kısmı dedi ama PC GPU'yu görmüyor hala. Sonra ben de Aygıt Yöneticisinde şöyle gösteriyordu ekran kartını:

406204

Sonra Video denetleyicisine tıklayıp sürücüyü güncelleştir dedim, sonra Radeon 520 gözüktü ekran kartı ve yine tam yüklenemedi dedi. Lütfen yardımcı olur musunuz?

406206

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopun ekran kartı AMD Radeon R5 M330.
Ben ekran kartını her güncellemeye çalıştığımda bir kısmı yüklendi yazıyordu, hep ben de sürücüyü sil dedim. Aygıt Yöneticisinden bir daha yükledim, sonra yine bir kısmı dedi ama PC GPU'yu görmüyor hala. Sonra ben de Aygıt Yöneticisinde şöyle gösteriyordu ekran kartını:

Eki Görüntüle 406204

Sonra Video denetleyicisine tıklayıp sürücüyü güncelleştir dedim, sonra Radeon 520 gözüktü ekran kartı ve yine tam yüklenemedi dedi. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 406206
İntel 520 yerine radeon 520 yazmışsın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı