bip sesi nasıl geliyor 1 kere biip ama uzun geliyor ise ram arızanız var demektir.Deniyim hocam.
Denedim fakat hala aynı zaten xmp yi açtığımda biosdan bip sesi geliyor ve kasa kendini yeniden başlatıyor ramde bi arıza olabilirmi?
bip sesi nasıl geliyor 1 kere biip ama uzun geliyor ise ram arızanız var demektir.Deniyim hocam.
Denedim fakat hala aynı zaten xmp yi açtığımda biosdan bip sesi geliyor ve kasa kendini yeniden başlatıyor ramde bi arıza olabilirmi?
vallahi 2 kere yeniden başlat yapıyor kendini ilkte 3 kez bip sesi gelirken 2cide sadece biip yapıyor sonra açılıyor.bip sesi nasıl geliyor 1 kere biip ama uzun geliyor ise ram arızanız var demektir.
Olabilir hocam o zaman iade edicem başka çaresi yok gibi gözüküyor.Belleğin ilk 64k’lık bölümünde hata var demektir.
Son çare o veya bir bilgisayarcıya götürüp yapabiliyor ise 64Klık bölümü yaptırmakOlabilir hocam o zaman iade edicem başka çaresi yok gibi gözüküyor.
olabilir hocam ben iade etmeden bi bilgisiyarcıya sorayım olmadı iade ederim.Son çare o veya bir bilgisayarcıya götürüp yapabiliyor ise 64Klık bölümü yaptırmak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.