Sistem reset atıyor kernel 41 (63) hatası

Eredd

Centipat
Arkadaşlar merhaba.
Son 3-4 gündür reset problemi yaşıyorum bilgisayar aniden kapanıp 1-2 saniye sonra açılıyor.
Herhangi bir donma, mavi ekran veya kasılma sorunu yok.
İşin ilginç tarafı stres testlerinde ve oyunlarda yapmıyor bunu veya oyundan çıktıktan 2-3 dakika sonra.
Genelde Windows'da yapıyor oyunda sadece 1 kez yaptı.
Sıcaklık değerleri normal hatta düşük bile.
Olay görüntüleyicisinde karnel 41 (63) hatası var 5 kez.
Açıkcası ne yapacağımı şaşırdım içinden bir türlü çıkamadım bu sorunun üç gündür uğraşıyorum.
Sorunun kaynağından bile tam emin olamıyorum.
Daha önce bu sorunu yaşamıyordum.

Sistemim;

AMD Ryzen 3700X
Nvidia RTX 2080Super
MSI X570 Carbon Wifi
Crucial Ballistix 2x8 CL15 ram
Samsung 970 EVO M2
Corsair MP510 M2
PSU Thermaltake 750W TR2 S Silver

Son düzenleme:
Aygıt yöneticisinden “Ağ bağdaştırıcıları” kısmına gelip o bölümdeki bütün aygıtları tek tek “Sürücüyü Güncelleştir” kısmına gelip Windows’un otomatik aramasını isteyerek güncellemeyi deneyin. Sürücüler tam anlamıyla güncel olmayabilir. Windows update’den de kontrol edin.

Sorun Wi-fi kaynaklıymış hocam çözüldü. Nasıl olabilir diyede baya sordum kendime. Wi-fi'dan kaynaklı güç kesintisi insanın aklına hiç gelmeyecek birşey.

Vallaha ilk defa sizden duyuyorum ben de Wi-Fi kaynaklı kernel hatasını. Neyse çözüldüyse iyi.

Vallaha ilk defa sizden duyuyorum ben de Wi-Fi kaynaklı kernel hatasını. Neyse çözüldüyse iyi.
Wi-fi driverını silip easy driver üzerinden kurdum ve dünden bu yana sorun yok. Sorun yazılımsalmış , muhtemelen bir çakışma söz konusuydu yoksa bencede Wi-fi'dan kaynaklı olması saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…