Sistem RX 570 ve R7 370 2 ekran kartını birden tanımıyor

oenN

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde iki adet ekran kartı var RX 570 ile R7 370. Bu kartlardan birini OBS'de yayın için kullanıp diğerini oyun için kullanabilir miyim? OBS'de kodlayıcı olarak AMD'yi seçtiğimde hangi kartı kullanıyor bilmiyorum. Görüntüyü mevcut durumda RX 570'den alıyorum ancak şöyle bir sorun var sistem şu an RX 570'yi görmüyor R7 370'i taktıktan sonra. Ne yapabilirim önerileriniz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki ekran kartını aynı sistemde kullanmak için crossfire yapmanız gerekiyor. Crossfire yapabilmeniz için de kullandığını ekran kartı CPU'sunun aynı olması gerekiyor. Bir tane daha RX570 edinip crossfire yapın.

Konuyu tam olarak anlatamadım sanırım şöyle düşünün laptoplarda Intel HD graphics ile harici ekran kartı ile çalıştırmak için mesela hangisini kullanmak istediğimizi seçebiliyoruz. Bunda CF yapmadan yapmak mümkün mü? Ayrıca CF yada SLI yapmak için iki kartında aynı olmasına gerek yok ki burda konu CF yapmak değil. OBS ile bir karttan render için güç alıp diğer karttan oyun oynarken güç almak amaç.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı