Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim monitorüm 900p ye kadar desteklediği için ekran kartının 2gb olan modelini tercih ettim. 4gb olan modelle arasında neredeyse 150 lira fark vardı. Üstte arkadaşın da dediği gibi 1080p oynamak ile daha düşük çözünürlükte oynamak arasında dağlar kadar fark var. O yüzden bu fpsler bu çözünürlükte çok yüksek ayarlarda rahatça görülebiliyor. Monitör değiştirmeyecekseniz yakın zamanda size de 2Gb olan modeli öneririm. Aradaki farkla da başka bir parça alabilirsiniz.
Sapphire 2gb bütçeme göre en uygunuydu yüklediğim oyunlardan sonra anladım ki doğru bir tercih yapmışım
Çok iyi diyorsunuz. Ama insan Sapphire deyince biraz endişeleniyor sanki. Çünkü okuduğum yorumlarda Sapphire ile ilgili kötü yorumlar da yapılıyor. Bu bağlamda sizin yapacağınız yorum benim için daha önemli. Bir Sapphire kullanıcısı olarak tavsiye eder misiniz ? Bu kartla herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ?