S Sedat Güven 99 Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 Merahaba arkadaşlar ben OBS de yayın yaparken CS:GO'da oyun atıyor. Sonra da PC reset atıyor nedenini bilen var mı yardım istiyorum?
Merahaba arkadaşlar ben OBS de yayın yaparken CS:GO'da oyun atıyor. Sonra da PC reset atıyor nedenini bilen var mı yardım istiyorum?
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.575 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #11 Sedat Güven 99 dedi: Sadece Cs 2 de var yayın açınca Genişletmek için tıkla... OBS kullanmadan CS2 oynayınca reset atıyor mu? Undervolt yaptın mı? GeForce GTX 1060 dedi: Aynı şey değil mi? CS2 demedi diye ne oldu yani? Genişletmek için tıkla... Neden kafaya taktın bu kadar Artı 0 Eksi
Sedat Güven 99 dedi: Sadece Cs 2 de var yayın açınca Genişletmek için tıkla... OBS kullanmadan CS2 oynayınca reset atıyor mu? Undervolt yaptın mı? GeForce GTX 1060 dedi: Aynı şey değil mi? CS2 demedi diye ne oldu yani? Genişletmek için tıkla... Neden kafaya taktın bu kadar
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 11 Ağustos 2024 #12 Sedat Güven 99 dedi: O nedir? Genişletmek için tıkla... Demek ki yapmamışsınız ,yazılımsal bir sorun. Artı 0 Eksi
Sedat Güven 99 dedi: O nedir? Genişletmek için tıkla... Demek ki yapmamışsınız ,yazılımsal bir sorun.
KS KS S Sedat Güven 99 Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #13 ildewild dedi: Power Supply. Genişletmek için tıkla... Erenbeys61 dedi: OBS kullanmadan CS2 oynayınca reset atıyor mu? Undervolt yaptın mı? Neden kafaya taktın bu kadar Genişletmek için tıkla... Obs acmayinca atmıyor 613366 dedi: Demek ki yapmamışsınız ,yazılımsal bir sorun. Genişletmek için tıkla... Onu yapinca düzelir mi Artı 0 Eksi
ildewild dedi: Power Supply. Genişletmek için tıkla... Erenbeys61 dedi: OBS kullanmadan CS2 oynayınca reset atıyor mu? Undervolt yaptın mı? Neden kafaya taktın bu kadar Genişletmek için tıkla... Obs acmayinca atmıyor 613366 dedi: Demek ki yapmamışsınız ,yazılımsal bir sorun. Genişletmek için tıkla... Onu yapinca düzelir mi
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #14 Merhabalar. Aynı sorun arkadaşımda da mevcut. RAM testi, bios update vs. de yaptık çözülmedi. Format atmayı denediniz mi? Siz çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
Merhabalar. Aynı sorun arkadaşımda da mevcut. RAM testi, bios update vs. de yaptık çözülmedi. Format atmayı denediniz mi? Siz çözebildiniz mi?
KS KS S Sedat Güven 99 Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #15 ArqeNade dedi: Merhabalar. Aynı sorun arkadaşımda da mevcut. RAM testi, bios update vs. de yaptık çözülmedi. Format atmayı denediniz mi? Siz çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... PC ye bir kere format attım sadece Artı 0 Eksi
ArqeNade dedi: Merhabalar. Aynı sorun arkadaşımda da mevcut. RAM testi, bios update vs. de yaptık çözülmedi. Format atmayı denediniz mi? Siz çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... PC ye bir kere format attım sadece
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #16 Sedat Güven 99 dedi: PC ye bir kere format attım sadece Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi? Artı 0 Eksi
KS KS S Sedat Güven 99 Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #17 ArqeNade dedi: Düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Hata verdeden önce format attım Artı 0 Eksi