2 TB si ayrılmış GPT olarak, kalan 1.6 TB boşta duruyor. Sen mi yaptın yoksa aldığında mı öyleydi?Sıfır 4TB Seagate skywark HDD aldım bugün elime ulaştı. Windows hard diski görüyor ama hiçbir işlem yapamıyorum bilgisayarımda gözükmüyor.
yeni birim olarak nasıl ekleyeceğim hicbir işlem yapamıyorumYeni birim olarak ekleyin.
Aldığında öyle ise sıfır değil. Sıfır diskin tamamı ayrılmamış olarak gelir. Disk yönetiminde işlem yapamadığına göre, muhtemelen DISKPART'da sorunu çözmeyecektir. Bence sen iade veya değişim talep et.Aldığımda böyleydi hiçbir işem yapamıyorum 1.6tb boş alanda aynı ordada işem yapılmıyor
Dediğim gibi sıfır disk parçalanmaz, bütün boyut tek parça halinde ayrılmamış olarak gelir. Diskte işlem yapmışlar. Değişim yapabilme imkanın varmış değiştirirsin.satıcıya yazdım değişim yapalım diyor dediğin gibi 0 değilse değişim yapayım hemen bırde hdd saglık testine baktım kullanma süresı 0gün diyor başlatma sayısıda aynı şekil böyle olunca sıfır diye düşünmüştüm
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.