Sistem Secure Boot desteklemiyor

iTiqReGo

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Kingston NVMe M.2 1TB
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
AMD B550
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
İyi sosyaller. Ben Windows 11 geçiş yapmak istiyorum fakat TPM 2.0 ve Secure Boot desteklemiyor bilgisayarım. Oysaki bilgisayar bayağı iyi. BIOS'tan Secure Boot açtım fakat hala desteklemiyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. Ben Windows 11 geçiş yapmak istiyorum fakat TPM 2.0 ve Secure Boot desteklemiyor bilgisayarım. Oysaki bilgisayar bayağı iyi. BIOS'tan Secure Boot açtım fakat hala desteklemiyor. Ne yapmalıyım?

TPM fixli ve Secure Boot bypasslı ISO dosyaları var biraz da optimizasyon ile kaymak gibi akar araştırabilirsiniz.

TPM fixli ve Secure Boot bypasslı ISO dosyaları var biraz da optimizasyon ile kaymak gibi akar araştırabilirsiniz.
1717434191143.png

Anakartının doğru bilgisini verir misin? Hangi marka?
Asus Prime B550M-K. Bios güncelledim TPM 2.0 desteklendi fakat secure boot olmadı
1717439349464.png

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2212170

ASUS Prime B550M-K. BIOS güncelledim TPM 2.0 desteklendi fakat Secure Boot olmadıEki Görüntüle 2212311

Önce BIOS'a girip CSM kapat sonra kaydetip çık tekrar BIOS'a girip Secure Boot options benzeri kısımdan Secure Boot'u aktif et.
Şu videoya bir bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önce BIOS'a girip CSM kapat sonra kaydetip çık tekrar BIOS'a girip Secure Boot options benzeri kısımdan Secure Boot'u aktif et.
Şu videoya bir bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CSM kapatırsam USB ile yüklemek zorunda kalırım

CSM kapatırsam USB ile yüklemek zorunda kalırım.

Hayır buna gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı