HalBenHB
Centipat
Daha fazla
Bilgisayar yakın zaman önce servisten geldi ve yakın zaman sonra da tekrar gidecek. Gizlilik ve güvenlik sebebiyle genelde servise gönderirken bilgisayara format atıp öyle gönderirdim fakat bu sefer sık gittiğinden bununla uğraşmak istemedi. Onun yerine kendi şifreli Windows hesabımın haricinde servis isminde şifresiz bir hesap oluşturmayı düşünüyorum. Servisin aygıt yöneticisiyle vs. ilgilenmesi gerekebileceği için bu hesabın da yönetici olması gerekli. Sorum şu, böyle bir hesaptan benim masaüstü dosyalarıma, kullanıcı dosyalarıma, belgelerime erişilebilir mi? Kendi asıl yönetici hesabımın şifresiz olması, o hesapta bir ayar değiştirirken sorun oluşturur mu benim şifremi gerektirir mi? Böyle bir yöntem ne derecede güvenlidir?
Son olarak servisten geldikten sonra bu hesabı kaldıracağım, kaldırdıktan sonra arkasında silinecek gereksiz dosya, bilgisayara bir yük bırakır mı? Bunları nasıl temizleyebilirim?
Son olarak servisten geldikten sonra bu hesabı kaldıracağım, kaldırdıktan sonra arkasında silinecek gereksiz dosya, bilgisayara bir yük bırakır mı? Bunları nasıl temizleyebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: