T Timurozer Ziyaretçi 4 Temmuz 2020 #11 Nicksizsahis dedi: Sorun nedir peki? Genişletmek için tıkla... Klasik olucak ama termal macunu en son ne zaman yapmıştınız?
Nicksizsahis dedi: Sorun nedir peki? Genişletmek için tıkla... Klasik olucak ama termal macunu en son ne zaman yapmıştınız?
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 4 Temmuz 2020 #12 222744 dedi: Avast’ın canı cehenneme . İğrenç bir antivirüs olmanın yanında, kullanıcı verilerini de satar. Kasa temizliği de dene, işe yaramasa da en azından temizlemiş olur . Genişletmek için tıkla... Eset te ben pek sevmiyorum. Gereksiz güç tüketiyor diye biliyorum. Silinen üye dedi: Klasik olucak ama termal macunu en son ne zaman yapmıştınız? Genişletmek için tıkla... 1 ay önce sıvı soğutma aldığımda.
222744 dedi: Avast’ın canı cehenneme . İğrenç bir antivirüs olmanın yanında, kullanıcı verilerini de satar. Kasa temizliği de dene, işe yaramasa da en azından temizlemiş olur . Genişletmek için tıkla... Eset te ben pek sevmiyorum. Gereksiz güç tüketiyor diye biliyorum. Silinen üye dedi: Klasik olucak ama termal macunu en son ne zaman yapmıştınız? Genişletmek için tıkla... 1 ay önce sıvı soğutma aldığımda.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 4 Temmuz 2020 #13 Nicksizsahis dedi: ESET'te ben pek sevmiyorum. Gereksiz güç tüketiyor diye biliyorum. 1 Ay önce sıvı soğutma aldığımda. Genişletmek için tıkla... Sadece taratırsın sonra silersin. Kaspersky, Bitdefender, Trend Micro'da deneyebilirsin. Nicksizsahis dedi: Eset te ben pek sevmiyorum. Gereksiz güç tüketiyor diye biliyorum. 1 ay önce sıvı soğutma aldığımda. Genişletmek için tıkla... Pompada sıkıntı olabilir mi?
Nicksizsahis dedi: ESET'te ben pek sevmiyorum. Gereksiz güç tüketiyor diye biliyorum. 1 Ay önce sıvı soğutma aldığımda. Genişletmek için tıkla... Sadece taratırsın sonra silersin. Kaspersky, Bitdefender, Trend Micro'da deneyebilirsin. Nicksizsahis dedi: Eset te ben pek sevmiyorum. Gereksiz güç tüketiyor diye biliyorum. 1 ay önce sıvı soğutma aldığımda. Genişletmek için tıkla... Pompada sıkıntı olabilir mi?
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 5 Temmuz 2020 #14 222744 dedi: Sadece taratırsın sonra silersin. Kaspersky, Bitdefender, Trend Micro'da deneyebilirsin. Pompada sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ne alaka o zaman? Nicksizsahis dedi: Eset te ben pek sevmiyorum. Gereksiz güç tüketiyor diye biliyorum. 1 ay önce sıvı soğutma aldığımda. Genişletmek için tıkla... 4 saniye içinde 45 ile 65 derece arasında oynuyor hemen yükseliyor hemen düşüyor geri hemen yükseliyor saniyeler içinde oluyor hep. Son düzenleme: 6 Temmuz 2020
222744 dedi: Sadece taratırsın sonra silersin. Kaspersky, Bitdefender, Trend Micro'da deneyebilirsin. Pompada sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ne alaka o zaman? Nicksizsahis dedi: Eset te ben pek sevmiyorum. Gereksiz güç tüketiyor diye biliyorum. 1 ay önce sıvı soğutma aldığımda. Genişletmek için tıkla... 4 saniye içinde 45 ile 65 derece arasında oynuyor hemen yükseliyor hemen düşüyor geri hemen yükseliyor saniyeler içinde oluyor hep.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 6 Temmuz 2020 #15 Nicksizsahis dedi: Ekran kartı ne alaka o zaman? 4 saniye içinde 45 ile 65 derece arasında oynuyor hemen yükseliyor hemen düşüyor geri hemen yükseliyor saniyeler içinde oluyor hep. Genişletmek için tıkla... Ani şekilde yükseliyor 65 dereceye sonra normale mi dönüyor diyorsun yani? Sıkıntı yok o zaman.
Nicksizsahis dedi: Ekran kartı ne alaka o zaman? 4 saniye içinde 45 ile 65 derece arasında oynuyor hemen yükseliyor hemen düşüyor geri hemen yükseliyor saniyeler içinde oluyor hep. Genişletmek için tıkla... Ani şekilde yükseliyor 65 dereceye sonra normale mi dönüyor diyorsun yani? Sıkıntı yok o zaman.
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 6 Temmuz 2020 #16 222744 dedi: Ani şekilde yükseliyor 65 dereceye sonra normale mi dönüyor diyorsun yani? Sıkıntı yok o zaman. Genişletmek için tıkla... Hepsi 3 saniyede filan oluyor 3 saniyeye bir yükselip düşüyor.
222744 dedi: Ani şekilde yükseliyor 65 dereceye sonra normale mi dönüyor diyorsun yani? Sıkıntı yok o zaman. Genişletmek için tıkla... Hepsi 3 saniyede filan oluyor 3 saniyeye bir yükselip düşüyor.
Y yksismoreimportantforme Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 131 6 Temmuz 2020 #17 termal macun.
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 6 Temmuz 2020 #18 yksismoreimportantforme dedi: termal macun. Genişletmek için tıkla... Yeni.
O Orhan871903 Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 21 6 Temmuz 2020 #19 Belli başlı uygulamalarda mı yoksa arka planda hiç program çalışmadan da yapıyormu
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 6 Temmuz 2020 #20 Orhan871903 dedi: Belli başlı uygulamalarda mı yoksa arka planda hiç program çalışmadan da yapıyormu Genişletmek için tıkla... Sistemi açar açmaz yapmaya başlıyor hem işlemci hem ekran kartı.
Orhan871903 dedi: Belli başlı uygulamalarda mı yoksa arka planda hiç program çalışmadan da yapıyormu Genişletmek için tıkla... Sistemi açar açmaz yapmaya başlıyor hem işlemci hem ekran kartı.