Sistem sıcaklıkları aniden arttı

1-ortam sıcaklığı (bu aralar sıcak biraz esmiyorr :D)
2-Belki kirlilik
3-fan ayarları
Aklıma gelenler. ben yaz aylarında kasanın kapağını sökerim mesela sirkülasyonun artması için.

Ani hareketlenme varsa (sonra geri düşerek)sıkıntı yok.
Zaten sıcaklıkların 80 üstü bile değil yeterince normal.
Bence kafaya takma.
Peki havaların ısınmasından dolayı bu kadar çok etkilenmiş olabilir mi hem işlemci hem ekran kartı. Ekran kartında da bu şekil sorunum var çünkü. Önceden fan çalışmadan 50 derecelerdeydi şimdi fan aktif 50 derecede. İşlemciden voltaj düşürdüm 1000 yaptım ısı 50 lere düştü. Ben de bide 240 artic liquid sıvı soğutma var.

Peki havaların ısınmasından dolayı bu kadar çok etkilenmiş olabilir mi hem işlemci hem ekran kartı. Ekran kartında da bu şekil sorunum var çünkü. Önceden fan çalışmadan 50 derecelerdeydi şimdi fan aktif 50 derecede. İşlemciden voltaj düşürdüm 1000 yaptım ısı 50 lere düştü. Ben de bide 240 artic liquid sıvı soğutma var.
Hocam cidden bilemiyorum.
Virüs falan yoksa görmeden bilemem.
Ama dediğim gibi takmayın.
Adam gibi bir antivirüs ile tarattıktan sonra (ve Avast'ı sildikten sonra) sıkıntı yoksa devam edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı