Sistem Sıcaklıkları

BIOS'a giriş yapmak için bilgisayarı kapatın ve tekrar güç düğmesine basın.
Windows açılmadan önce, yani güç düğmesine bastıktan 1-2 saniye sonra F2 veya Delete tuşuna basınız.

MSI genelde F2 veya Delete tuşunu kullanır. Şuan sadece sistemin markasını biliyorum, ikisinden birisidir.
Açılış esnasında bu tuşa basılı tutarsanız aynı ekran gelecektir ancak bu sefer gerçek BIOS ekranı olacaktır.
Bahsettiğim ayarlamaların aynısını oradan yapmalısınız.

BIOS'a giriş yapmak için bilgisayarı kapatın ve tekrar güç düğmesine basın.
Windows açılmadan önce, yani güç düğmesine bastıktan 1-2 saniye sonra F2 veya Delete tuşuna basınız.

MSI genelde F2 veya Delete tuşunu kullanır. Şuan sadece sistemin markasını biliyorum, ikisinden birisidir.
Açılış esnasında bu tuşa basılı tutarsanız aynı ekran gelecektir ancak bu sefer gerçek BIOS ekranı olacaktır.
Bahsettiğim ayarlamaların aynısını oradan yapmalısınız.
Cevap veremedim kusura bakma fast boot bölümünden girdim BIOS'A ama o gösterdiğin gibi BIOS'da default çıkmıyor Assassin Creed Brtotherhood oynarken sıcaklık 67'leri görüyor normal değil sanırım, fan mı almam lazım acaba kasada mı sorun var?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı