Çözüldü Sistem siyah ekran veriyor ve sadece mouse gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Salih Çetin

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Taşındıktan sonra bilgisayar bu hale geldi. Sadece siyah ekran oturum aç yerinde şifremi girince masaüstüme kavuşabiliyorum. Masaüstü rengi uygulamalar var. Ama sadece görev çubuğunda uygulama açmaya denedim arka planda çalışıyor. Ekrana gelmiyor nedense. Bilgisayar güvenli modada geçmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Explorer hatası olabilir. Ben de fazla bilmiyorum ama içinde resimler veya dosyalarınız varsa başka bilgisayardan harddiskinizi veya SSD'inizi bağlayıp kurtardıktan sonra hard disk veya SSD'inizi tekrar kendi bilgisayarınıza takıp Windows kurulum USB'si ile formatlayabilirsiniz. Eğer bilmiyorsanız kurulum USB'si yapmayı size rehber olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB kurulum biliyorum ama format en son çözümdür, eğer çözüm varsa onu deneyeceğim. Explorer.exe hatasını biliyorum, görev yöneticisine girip yeni görev oluşturup düzeliyordu. Ama benimki farklı hata, hatta onu yapsam dediğim gibi görev yöneticisine açamam. Güvenli Mod'a geçebilirsem belki bir şeyler yaparım ama geçmiyor veya geçiyor, ekran siyah diye göstermiyordur.

Anladım kolay gelsin benim bildiklerim bu kadar. En fazla dosyalarınızı kurtarır Windows'u tekrar kurarsınız.

Format attım, en iyi çözüm bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…