Çözüldü Sistem siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PikHasso

Centipat
Katılım
2 Ekim 2023
Mesajlar
31
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: 12th gen intel i5-12400f 2.5ghz
Gpu: RTX 3060
Cinsiyet
Erkek
PC'ye bakarken ekran donuyor ve PC'yi geri açmak istediğimde görüntü gelmiyor. Driverları güncelledim ama hala çözülmedi.
 
Çözüm
Tamamdır gelişmeleri mutlaka bildir.

RAM veya anakarttadır sorun dedi adam. Gerekirse ekran kartını garantiye yollarız dedi sıkıntıyı hallederim dedi, işi bitince sizi haberdar ederim.

PC düzeldi adam sadece temizlik yapmış ekran kartı, anakartı incelemeye göndermiş bir sıkıntı yokmuş.
DDU programını kullanarak sürücüleri kaldır sonra en güncel sürümü tekrar yükle.
 
Hocam deniyorum şimdi sonucu bildiririm. Bana bu sorunun neden kaynaklandığını da bilginiz varsa söyleyebilir misiniz?

Sorununa sebep olabilecek farklı farklı hatalar var.
 
Hocam sürücüleri baştan silip yükledim. Şu anlık bir sıkıntı yok. Sonrasında aynı hata olursa önereceğiniz başka bir yol var mıdır?

BIOS güncelle tekrar olursa.
 
BIOS güncelle tekrar olursa.
Ekran bu sefer dondu pc kapanmadı. Pcyi kapatıp açtım sorun giderici ekran kartını devre dışı bırakmış. Tekrar kuruyorum.

Ne yazık ki aynı durum tekrar yaşanıyor değişen bir şey olmadı.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı