Çözüldü Sistem siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PikHasso

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: 12th gen intel i5-12400f 2.5ghz
Gpu: RTX 3060
PC'ye bakarken ekran donuyor ve PC'yi geri açmak istediğimde görüntü gelmiyor. Driverları güncelledim ama hala çözülmedi.

Çözüm
Tamamdır gelişmeleri mutlaka bildir.

RAM veya anakarttadır sorun dedi adam. Gerekirse ekran kartını garantiye yollarız dedi sıkıntıyı hallederim dedi, işi bitince sizi haberdar ederim.

PC düzeldi adam sadece temizlik yapmış ekran kartı, anakartı incelemeye göndermiş bir sıkıntı yokmuş.
Evet. Yada bir bilgisayarcıya.
Valla hocam ekran kartından şüpheliyim, geçen yıl yine olmuştu garantiye yolladım ekran kartını düzeldi.

Hocam pcyi açabildim sonunda ama report 4mbtan yüksek olduğu için atamıyorum.

Attım hocam sorun neydeymiş size zahmet bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bir kaç ufak tefek sorunda var gibi ama onlara müdahale etmeyelim şimdilik. İlk olarak BIOS'a girip restore defauls save et. Kasadan ekran kartını komple sök. Sonra herhangi bir ekran kartı takıp gelişmleri bildir. Söktükten sonra DDU ile Nvidia silmeyi unutma.

Bir kaç ufak tefek sorunda var gibi ama onlara müdahale etmeyelim şimdilik. İlk olarak BIOS'a girip restore defauls save et. Kasadan ekran kartını komple sök. Sonra herhangi bir ekran kartı takıp gelişmleri bildir. Söktükten sonra DDU ile Nvidia silmeyi unutma.
Tamire yolladım düzelmezse denerim. Teşekkürler ilginiz için.

Tamamdır gelişmeleri mutlaka bildir.

RAM veya anakarttadır sorun dedi adam. Gerekirse ekran kartını garantiye yollarız dedi sıkıntıyı hallederim dedi, işi bitince sizi haberdar ederim.

PC düzeldi adam sadece temizlik yapmış ekran kartı, anakartı incelemeye göndermiş bir sıkıntı yokmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Salt temizlik ile o problemlerin giderilmesi imkansız :D
Valla ben de şaşkınım adam ekran kartını garantiye yollamış bir sıkıntı yok denmiş. Ram yuvalarını falan sildim diyor, anakarta baktım bir şey yok dedi bir sıkıntı olursa geri getirmemi söyledi şu an güzel bir şekilde çalışıyor pc.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı