Sistem siyah ekran veriyor

AliK_Technopa

Femtopat
Katılım
21 Ağustos 2025
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
8
Anakart
Intel
Merhaba. Bilgisayarı formatlamıştım sonra birkaç gün sonra bilgisayarı açınca şifreyi girdikten sonra siyah ekran verdi. Videolar izledim Görev Yöneticisi açtırıyordu dediklerini yapıyorum ama gelmiyor Görev Yöneticisi. Yardım eder misiniz?
 
Hocam anlatımınızdan bir çok şeye sebep olabileceğiniz gösteriyor kesin sonuç için bilgisayarın tepkisi videoya çekip atabilirmisiniz?
Belki eksik driverdir.
siyah ekran geldiği zaman windows tuşu+ctrl tuşu+shift tuşu+ b tuşu bu kombinasyonu yapın ekran kartı driveriniz yeniden başlayacaktir.
Bize daha çok detay verin.
 
Hocam anlatımınızdan birçok şeye sebep olabileceğiniz gösteriyor kesin sonuç için bilgisayarın tepkisi videoya çekip atabilir misiniz?
Belki eksik driverdir.
Siyah ekran geldiği zaman Windows tuşu+CTRL tuşu+Shift tuşu+ b tuşu bu kombinasyonu yapın ekran kartı driveriniz başlayacaktır.
Bize daha çok detay verin.

Dediğim gibi siyah ekran ve o dediğiniz kombinasyonu biliyorum denedim ve olmadı yardımcı olursanız sevinirim.

Ve de arada bilgisayar geliyor ve geri gidiyor.

image.jpg
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı