Sistem siyah ekranda kaldı

Smyrnios

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarima ayni gunde 2 kere GTA 5 oynarken ekranda bozulmalar yasandi ve ardindan kapandi, 2. seferde EF1 PXE 0 for IPv4 boot failed diye bir hata verdi ve bunun sorununu internetten arastirdim UEFI'yi legacy Support yapmami soyluyordu bunu yaptim ama o sirada EF1 PXE kismina da bir kere bastim. Sonra exit saving changes yaptığımda bilgisayar siyah ekranda sol ust kosede gri yanip sonen bir cizgi ile aciliyor ve ardindan komple siyah ekran oluyor ve klavye isiklari sonuyor. Bunu nasıl düzelteceğim?

UEFI'ye geri aldim bu sefer de Full siyah ekran gri cizgi yok diger her şey ayni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şey bendede olmuştu, başka harddisk varsa( işletim sistemi onda deilse) onu çıkar sadece işletim sistemi olan depolama alanın kalsın. Öyle bir dene bende olmuştu birde ramlere bak tam takılımı.

Aynı şey bendede olmuştu, başka harddisk varsa( işletim sistemi onda deilse) onu çıkar sadece işletim sistemi olan depolama alanın kalsın. Öyle bir dene bende olmuştu birde ramlere bak tam takılımı.
Dun biraz ugrastirsa da biosa girip default ayarlara aldim ondan sonra bilgisayar kendini otomatik onarmaya aldi bir kac restarttan sonra kendine geldi bilgisayar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…