KaanBytmr Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 158 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 PC'ye bu aralar FPS düşmesi giriyordu. Bende format atmadan çözmek için DDU ile sürücülerini silecektim. Güvenli modda başlattım PC'yi açıyorum ekran gelmiyor (direkt gelmiyor) şu an açık ama ekranı gelmeyen PC'mle bakışıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2024
PC'ye bu aralar FPS düşmesi giriyordu. Bende format atmadan çözmek için DDU ile sürücülerini silecektim. Güvenli modda başlattım PC'yi açıyorum ekran gelmiyor (direkt gelmiyor) şu an açık ama ekranı gelmeyen PC'mle bakışıyorum.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #2 DDU ile suruculeri silmeden once mi gitti ekran? Sanirim senin GPU bozulmus gibi. Cikarip tekrar takmayi denedin mi? Artı 0 Eksi
DDU ile suruculeri silmeden once mi gitti ekran? Sanirim senin GPU bozulmus gibi. Cikarip tekrar takmayi denedin mi?
KS KS KaanBytmr Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 158 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 ProfTech dedi: DDU ile suruculeri silmeden once mi gitti ekran? Sanirim senin GPU bozulmus gibi. Çıkarıp tekrar takmayi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Güvenli modu açtım yeniden başlattım ekran gelmedi açtım kapattım gelmedi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: DDU ile suruculeri silmeden once mi gitti ekran? Sanirim senin GPU bozulmus gibi. Çıkarıp tekrar takmayi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Güvenli modu açtım yeniden başlattım ekran gelmedi açtım kapattım gelmedi bilmiyorum.