Sistem SSD'de olursa HDD içindeki oyunlar da hızlı açılır mı?

soncuketay

Kilopat
Yer
Eskişehir/Tepebaşı
Daha fazla  
Dostlar kafamda bir soru var. Yakın zamanda SSD alıp sistemimi üzerine kurmayı planlıyorum ancak kafamdaki soru şu. Eğer SSD üzerine sistemi kurarsam aynı zamanda HDD'de kullanabilir miyim? Eğer öyle ise oyun vs açmaya kalktığımda SSD'yi kullanıp hızlı mı açar yoksa yine HDD ile işkence çekmeye devam mı ederim?

Sürekli kullandığınız veya boot süreleri uzun olan oyunları SSD'ye, diğer oyunları HDD'ye yüklemeniz yararınıza olacaktır. Ayrıca SSD veya HDD fark etmez, FPS artışı sağlamaz.

Sürekli kullandığınız veya boot süreleri uzun olan oyunları SSD'ye, diğer oyunları HDD'ye yüklemeniz yararınıza olacaktır. Ayrıca SSD veya HDD fark etmez, FPS artışı sağlamaz.
Ben de aynı şeyi düşündüm cevapları okuduktan sonra. Fps artışı sağlamadığını biliyorum. Teşekkürler.
Vakti olan ve anlayan dostlarım şu konuya da bir el atabilirler mi? Teşekkürler.

Dolaylı yoldan ufak da olsa katkı sağlıyor olabilir.

MSI Afterburner açıp oyun içi FPS drop yerken kullanım değerlerini atın.
Normalde zaten oyuna girmem uzun sürüyor yüklenme esnasında 0-5 fps arası dolanıyor. Afterburn ile girdiğimde çok daha uzun sürüyor girmem girdiğimde ise sürekli olarak %0 ila %90-%100 arası dolaşıyor. Sabit değil. Normal fps'im de 70 iken aniden 20 lere kadar düşebiliyor. Kastettiğim devamlı saliselik fps droplarda sanırım afterburnda gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…