Sistem SSD'yi okumuyor

mesutmtw

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yenı sıstem soylemıstım ve bu sabah elıme ulastı. Eskı sıstemımdekı SSD'yı takmama ragmen okumuyor. Disk yonetımınde de gozukmuyor. Acaba uyumsuzluk falan mı var? Bılgım yok bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:

PSU'dan gelen SATA güç kablosunun ve anakarttan gelen SATA kablosunun doğru şekilde bağlandığından emin misiniz?

PSU'dan gelen SATA güç kablosunun ve anakarttan gelen SATA kablosunun doğru şekilde bağlandığından emin misiniz?

PSU'dan cıkan tek kablo ekran kartı ıcın degıl mi zaten dedıgım gibi tek bilgim yok kutudan cıkan SATA'yı da dogru bagladım.

PSU'dan cıkan tek kablo ekran kartı ıcın degıl mi zaten dedıgım gibi tek bilgim yok kutudan cıkan SATA'yı da dogru bagladım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PSU üzerinden gelen SATA güç kablosu ile güç vermeden çalıştırmazsınız kasanın arka tarafına saklamışlardır ya da mödüler bir PSU ise kutusunda kabloların olması gerekiyor.

Evet eksik kablo varmıs onu hallettim fakat sımdı de kasanın fanları calısmıyor sanırım yanlıslıkla kablosuna dokundum.

Evet eksik kablo varmıs onu hallettim fakat sımdı de kasanın fanları calısmıyor sanırım yanlıslıkla kablosuna dokundum.
Eksik kabloyu taktım tekrar gitti güç mü yetersiz anlamadım

Son düzenleme:

Eksik kabloyu taktım tekrar gitti güç mü yetersiz anlamadım.

Olabililir sistem özellikleriniz nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…