Sürekli mavi ekran yiyorum minidumpp.rar minidump dosyası.
Gerçekten bütün hata sebeplerini yedim laptop kullanıyorum. Artık kafayı yemek üzereyim yardımcı olun lütfen. ASUS'u arıyorum garanti için format atın diyorlar dalga geçer gibi.
Ekran kartı sürücünüzün güncellenmesi gerek. Ekran kartı sürücünüzden dolayı hata almışsınız.
Muhtemelen aldığınız hatalara ekran kartı sürücüsü neden oluyordu. DDU ile eski sürücüyü kaldıralım ve bu linkten ekran kartınıza uygun sürücüyü kuralım.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Esporda zafer ve maÄlubiyet arasındaki fark milisaniyelere kadar inebilir. ROG Strix dizüstü oyun bilgisayarları, günümüzün en popüler oyunları için benzersiz hassasiyet ve pürüzsüz grafikler için ihtiyaç duyduÄunuz yüksek kare hızlarını sunarak size rekabet avantajı...
www.asus.com
Bu linkte de BIOS güncellemesi var. Sürüm 315 yazanı indirip kuracaksınız. Bilgisayar adaptöre bağlı olsun ve %50 civarı bataryası olsun, yoksa BIOS bir elektrik kesintisinde gider. Laptop açılmaz.