Sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Defalarca formatladım. XMP açtım, kapattım sorunum düzelmedi. Anakart sitesi üzerindeki tüm güncellemeleri ve BIOS Update'i yaptım. Çözüm olarak Vanguard'ı silin derseniz, Vanguard olmadan da defalarca mavi ekran hatası aldım. Hatanın ismi sürekli değişiyor.
SVM Mode zaten hep aktifti. Error Scan ve Health sonuçlarını bırakıyorum. Hatalar düzelir diye M.2 SSD satın alıp işletim sistemini oraya kurdum. M.2 SSD olmadan önce de aynı hataları alıyordum. Data Errors'taki hata hep 66053'te.
2. SSD evet data uyarısı vermiş. 2. SSD üzerinde kurulu bir program eğer çalıştırdıysanız, hatalı bir veri okuma gerçekleşmiş olup belleğe hatalı veri girmesi sonucu böyle durumlar olabiliyor.
2. SSD evet data uyarısı vermiş. 2. SSD üzerinde kurulu bir program eğer çalıştırdıysanız, hatalı bir veri okuma gerçekleşmiş olup belleğe hatalı veri girmesi sonucu böyle durumlar olabiliyor.
2. SSD dediğiniz M.2 SSD mi? Eğer ondan bahsediyorsanız M.2 SSD'yi zaten sürekli mavi ekran hatası alıyorum diye SATA SSD yerine alternatif olarak aldım. Hatalar M.2 SSD sisteme eklenince başlamadı. Ne yapmamı öneriyorsunuz? Nasıl bir yol izlemeliyim?