Sistem Sürekli Mavi Ekran Veriyor

anil1442

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben 5 yıl önce bir kasa bilgisayar almıştım, ama son 1 aydır aniden çökmeler, oyundan atmalar falan başladı, ama bugün en düşük sistem gerektiren oyunda mavi ekran verdi. Şaşırıp kaldım. Bu sorunun bir çözümü var mıdır, varsa yardımcı olur musunuz? Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru atmışsınız.

Afterburner ve Vanguard'ı kaldırın. HWiNFO ile işiniz bittiyse onu da kaldırın. Eğer Afterburner üzerinden bir işlem yaptıysanız eski haline getirdiğinizden emin olun, öyle kaldırın.

Afterburner'ı denemek için indirmiştim sonra ekran kartı fan hızının %35 te olduğunu gördüm bende %65'e çektim HWINFO'yu silerim ama bazen Valorant'ta oynuyorum Vanguard'ı silersem çalışmaz ki.
RAM'in pinlerini silgi ile yavaşça çok bastırmadan sil silmeden önce videolarını izle.

Tamam bir gün yaparım yapmışken de kasanın tozlarını da alırım.

Afterburner'ı denemek için indirmiştim sonra ekran kartı fan hızının %35'te olduğunu gördüm bende %65'e çektim HWiNFO'yu silerim ama bazen Valorant'ta oynuyorum Vanguard'ı silersem çalışmaz ki.

Tamam bir gün yaparım yapmışken de kasanın tozlarını da alırım.

RAM'dan kaynaklanıyor olabilir dediğimi yap.

Ama silmelisiniz. Her ne kadar iyi bir anti hile yazılımı olsa da mavi ekran hatalarına sebebiyet veriyor. Dediğim her şeyi yapın bu arada, belleklerle ilgili test de istemiştim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı