Sistem tam performansını kullanmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Kerem_Tan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1080 AORUS 8GB

İşlemci: Intel i5 2400.

Ram: (2x4) 8 GB (farklı markalar bir tanesi Kingston bir taneside Hi-Level
RAM
32GB RAM
SSD veya HDD modeli
Kingston M2 SSD 1 TB
Ekran kartı
Aorus GTX 1080Tİ
Anakart
Asus Prime B550M-K
İşlemci
Ryzen 7-5700X
Arkadaşlar merhaba sistemim öyle kötü bir sistem değil bilgisayarımın donanımlarını yazdım.
Bugün BeamNG oynarken dikkatimi çekti ekran karttım ile işlemcim performansını 100% kullanmıyor ve 60 FPS'in yukarısına çıkmıyor.
Değerler fotoğrafta sağ üstte gözüküyor.
Demek istediğim; işlemcim ve ekran kartım 100%'de 100'ünü kullansın ve 60 FPS'ten üstünü alabileyim ısınmaları sorun değil kasam rahatça hava alabilir bir kasa.

fps beamng.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ayarlarında FPS kısıtlama varsa aç. V-Sync ayarı varsa kapat oyunla alakalı olabilir.

Hocam benim sorunum onlarla alakalı değildi ama ekran akrtını ve işlemcimi 100% 100'ünü kullanmak istiyorum.

Hocam benim sorunum onlarla alakalı değildi ama ekran akrtını ve işlemcimi 100% 100'ünü kullanmak istiyorum.
Windows güç seçeneklerinden ayarı yüksek performans moduna al denetim masası üzerinden kullanım artar. Az önce yazdığım gibi oyun ayarlardan kısıtlıyor olabilir birde furmark testi ile test edebilirsiniz %100 oluyor mu diye.

Windows güç seçeneklerinden ayarı yüksek performans moduna al Denetim Masası üzerinden kullanım artar. Az önce yazdığım gibi oyun ayarlardan kısıtlıyor olabilir bir de FurMark testi ile test edebilirsiniz %100 oluyor mu diye.

Yüksek performanstan nihai Perofrmans'ı seçtim ama hala değişen bir şey yok hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı